Prin urmare, Catrinel Sandu și iubitul american s-au cununat religios, zilele trecute, în România! Ceremonia a fost una secretă și a avut loc la biserica Dichiu, de pe strada Icoanei, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni, scrie Click!

Nașii celor doi au fost Carmen și Ștefan Giuros. La eveniment a participat și nașa fetițelor lui Catrinel Sandu, Letiția Pescariu.

„Suntem foarte fericiți. Este un moment pe care îl așteptam foarte mult. Noi am făcut o ceremonie și în America, pe 11.11.2020, însă mi-am dorit foarte mult să fiu cununată și în religia noastră, ortodoxă. Rochia de mireasă mi-a ales-o Sarah, fetița cea mare. Am trecut pe lângă un magazin în America și mi-a zis și a avut dreptate. Am cumpărat-o și iată-mă în ea. Mi-a plăcut foarte mult modelul, e stilul meu”, a declarat pentru Click!, Catrinel Sandu.

Amintim că fosta ”bebelușă” Catrinel Sandu, în vârstă de 42 de ani, a divorțat de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, pe Sara și Lara. La rândul său, actualul soț al lui Catrinel Sandu are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.

Catrinel Sandu a povestit la Antena Stars cum a reușit să o cucerească actualul său partener de viață, Steve.

catrinel-sandu-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Am zis de la bun început. Noi doi suntem bine, dar nu o să ne căsătorim niciodată. Deci, ca să fie lucrurile clare de la început, toate cărțile pe masă.

A fost un bărbat deștept, a știut cum să jongleze. Suntem de patru ani împreună, doi ani căsătoriți și încă ne cucerim unul pe altul. Cred că ajungi la punctul acesta când chiar ajungi să te cunoști tu pe tine foarte bine”, a declarat Catrinel Sandu, citată de spynews.ro.

”Noi ne-am întâlnit la o vârstă de 40 de ani, când deja lucrurile stau altfel, cu experiență și nu mai lași de la tine. În momentul în care apare o persoană care te acceptă așa cum ești și, mai mult decât atât, te lasă să înflorești, nu încearcă să te schimbe ea pe tine sau tu pe el… asta e primul lucru de care toată lumea zice: ne schimbăm, îl schimb eu – dacă ajungi să crezi că îl vei schimba pe celălalt, nu este persoană potrivită pentru tine”, a adăugat fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor.

Catrinel Sandu a suferit enorm după divorț

Catrinel Sandu a povestit, în urmă cu ceva timp, despre perioada dificilă prin care a trecut odată cu divorțul pe primul său soț, Gabriel Trifu.

„Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate.

Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat”, spunea vedeta.

Vezi și Un an de la nunta lui Catrinel Sandu! Vedeta le-a arătat fanilor cum arată o nuntă de vis. Imagini în premieră!

Citește și:

Florin Călinescu, primele declarații despre demisie: “Spiritul Pro nu mai există! Mă bate gândul să fac acest lucru…”

Cristina Cioran, noi informații de pe patul de spital: „O să luptăm amândouă cât putem de tare”