Deși o mămică cu normă întreagă, extrem de ocupată, actrița a găsit timp să se ocupe și de ea. A făcut o vizită la salon, unde și-a schimbat culoarea părului și coafura. E extrem de mulțumită de rezultat și are și de ce. Arată superb, iar mulțimea de like-uri de pe Instagram e cea mai bună dovadă.

Vedeta a postat întreg prosul transformării pe Instagram. De fapt, Adela a revenit la culoarea părului care a consacrat-o, un blond pe care nu îl mai abordase de ceva vreme.

noul-look-al-vedeteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Câtă vreme soțul ei, Radu Vâlcan, îl plimba pe mijlociul în parc, Adela s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Anterior, își aranjase și sprâncenele, fapt ce, din nou, nu l-a ascuns fanilor.

”Astăzi se întâmplă ceva foarte important. Merg la salon și mă vopsesc, gata, cu părul natural. Mulțumesc, mă întorc la blond. Se apucă imediat de treabă”, a anunțat Adela Popescu pe pagina personală de Instagram, înainte de marea transformare.

”Tadam. Îmi place la nebunie!”, a scris ea la final, extrem de mulțumită de rezultat.

Nuanța tenului și trăsăturile feței îi sunt perfect evidențiate de noua culoare a părului, una extrem de greu de obținut și întreținut.

Vezi și Adela Popescu, probleme cu bebelușul: ”Mă gândesc cu groază…”

Citește și:

Celebrul actor va deveni tată pentru a doua oară, la 54 de ani!

Interviu EXCLUSIV Andi Moisescu: ”Sunt foarte dispus să greșesc”