Ștefan Stan și soția sa, Simona, au venit în premieră la TV cu fiica lor, Elif, pentru a da vestea cea mare. Cei doi au anunțat că vor deveni din nou părinți, Simona fiind gravidă în patru luni. Cei doi au aflat și sexul bebelușului în urma testului genetic.

“Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul.

Sarcinile sunt cam la fel. Acum, la a doua sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc.

Aș vrea ca a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine”, a declarat graviduța Simona, arătându-și burtica în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

Ștefan Stan este foarte încântat de ideea că va deveni din nou tătic. “Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală”, a spus solistul.

Primul copil al cuplului, Elif, a venit pe lume la finele anului trecut, în plină pandemie, așa că emoțiile au fost și mai mari, mai ales că era vorba despre primul copil al ambilor părinți.

Vezi și Ștefan Stan, fotografia cu fetița lui care a topit inimile fanilor

Citește și:

Charlene, alături de prințul Albert de Monaco după cinci luni în Africa de Sud

O recunoști? E o mare cântăreață de la noi, acum în vârstă de 61 de ani!