La nunta recentă a Dianei Buble, care a avut loc în luna mai a anului trecut, acestea au cântat și au încântat audiența atât cu vocile lor, cât și cu felul în care arată.

Cele cinci sunt una mai frumoasă decât cealaltă. Totuși, doar Lidia e, pentru moment, vedetă.

 „Suntem 11 frați, plus 22 de nepoți și 354 de verișori”

În ordinea vârstelor, surorile Lidiei sunt: Lorena Buble (15 ani), Diana Buble (20 ani), Estera Buble (27 de ani), Daniela Buble (35 de ani).

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif.

Lorena are doar 15 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie.

De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, declara cântăreața, care formează în prezent un cuplu cu Răzvan Simion.

Vezi și Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi se pare că sunt atât de sexy…”

Citește și: