Ana Pîrvulescu a împlinit duminică, 17 iulie, vârsta de 36 de ani. Ea este cu 11 luni mai tânără decât mai celebra ei soră.

Cu așa o ocazie specială, cântăreața Elena Gheorghe a ținut să-i transmită un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie superbă cu ele două, ambele înveșmântate văratic, în alb.

„La mulți ani pentru cea mai bună soră din lume! Te iubesc de leșin! Dumnezeu a fost așa bun cu mine că mi te-a dat”, a scris Elena pe pagina ei de Instagram.

Pe lângă că sunt frumoase de pică, Elena și Ana au o relație rară și specială. Cele două surori se înțeleg extraordinar de bine. Ambele au doi copii şi sunt căsătorite. Elena Gheorghe este de peste 17 ani într-o relaţie cu Cornel Ene, în timp ce Ana are o relaţie, de mai bine de zece ani, cu fotbalistul Paul Pîrvulescu.

urorile-GheorgheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ana seamănă neașteptat de bine cu celebra ei soră, iar dovadă sunt fotografiile de pe Instagramul său, unde demonstrează și că are o doză ”dolofană” de umor. ”Poate nu se mai vede acum, dar in urma cu mulți ani am lucrat in modelling… modelam plastilina la gradi ❤️🤪”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare într-o rochie elegantă, dar sexy, de seară.

Cura inedită a Elenei Gheorghe

Surorile Gheorghe sunt superbe amândouă și doar ele știu care le este secretul. Recent, Elena a dezvăluit o metodă mai puțin convențională prin care a slăbit 8 kilograme, chiar dacă, e drept, cu ani în urmă.

„Înghețata și pepenele sunt preferatele mele vara. Când eram mai mică am făcut o cură de pepene, aproape o lună a durat. Așa am reușit să slăbesc 8 kilograme. Eram cam grăsunică, aveam doar 16 ani, dar o foarte mare ambiție: să arăt bine”, a declarat recent artista pentru Click.

Vezi și Elena Gheorghe, schimbare de look spectaculoasă! Nimeni nu și-ar fi imaginat-o cu breton!

Citește și:

Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”. Vloggerul a creat iureș pe Internet după ce a trimis femeile la sală

Cum a slăbit Cătălin Botezatu 6 kilograme. Cum se menține în super formă la 55 de ani: „Mănânc foarte multe…”