Monica Și Ramona Gabor s-au tot întâlnit anul acesta, ba în Dubai, ba în Franța, unde au petrecut o vacanță superbă, dar revederea cu sora lor mai mare, Alina, este motiv de sărbătoare. Cele trei surori Gabor se află zilele acestea împreună, în România, iar din imaginile publicate de Monica, pe Instagram, se vede cât de fericite sunt.

Surorile Gabor și-au dat întâlnire în România

Monica, Ramona, Alina și familia celei din urmă se află în frumosul Maramureș, unde s-au bucurat de peisajele superbe și unde au vizitat toate obiectivele turistice importante: Cimitirul Vesel din Săpânța, Cascada Cailor din Munții Rodnei, de lângă Borșa, Castelul Sturdza de la Miclăușeni (județul Iași), Mănăstirea Sfântul Mina etc. Monica a publicat pe Instagram o imagine rară cu ele trei, împreună, la Cimitirul Vesel din Săpânța. Îmbrăcate decent, Ramona într-o ie și pantaloni albi, iar Monica într-o rochie lungă, roșie, cu imprimeu floral, cele două se pare că au lăsat deoparte luxul și accesoriile exclusiviste, cel puțin pentru câteva zile, cât stau în România.

monica-gabor-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cum au rămas orfane surorile Gabor

Fetele s-au reunit și de dor, dar mai au un motiv trist. Luna trecută s-au împlinit 2 ani de la moartea tatălui lor, Emil Gabor, iar luna viitoare se împlinesc 9 ani de când și-au pierdut mama. Chiar dacă locuiesc peste mări și țări, Ramona, Monica și Alina au făcut tot posibilul să organizeze parastele părinților, așa cum cer orânduielile bisericești. Veronica Bulai a murit pe 22 august 2013, în timp ce se afla într-o excursie în zona localităţii Polovragi. Pe drumul forestier de pe Cheile Olteţului, o bucată de stâncă s-a desprins de pe un versant și a lovit-o mortal, în cap. Emil Gabor a murit în iunie 2020, în urma unui infarct.

Citește și: Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile. Imagini de milioane de euro!

Citește și: VIDEO Monica Gabor, noi imagini tandre cu Mr. Pink. Milionarul chinez, în vizită la cumnata Ramona, în Dubai