Fetița are inima frântă pentru că tatăl ei nu a mai venit să o vadă de cinci ani. Suferința lui Suri o dărâmă și pe Katie Holmes, care și-ar fi dorit ca fiica ei să aibă o relație normală cu tatăl ei. Tom Cruise, care este fidel bisericii Scientologice, a ales să nu-și mai vadă fiica, pe Suri Cruise, de mai bine de cinci ani.  Deși s-a scris că acesta ar fi decis să renunțe la această religie, pentru a-și putea reîntâlni din nou fetița, lucrurile se pare că nu stau deloc așa.  „Katie își dorește foarte mult ca fostul ei soț și fetița să aibă din nou o relație ca înainte, însă nu crede că actorul va părăsi biserica pentru ea”, a declarat o sursă. Golul lăsat de Tom în viața micuței nu îl poate înlocui nici măcar Jamie Foxx (50 de ani), logodnicul lui Katie, în ciuda faptului că acesta face eforturi uriașe.

Suri Cruise va împlini în curând 12 ani! Fiica lui Tom Cruise este superbă, însă are inima frântă. Suferința micuței o dărâmă și pe mama eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și:Mihaela Rădulescu arată la 48 de ani ca la 20 și are un trup de invidiat. Cum își menține vedeta silueta. Ce și-a scos din alimentație

Suri plânge după tatăl ei

„Lui Katie i se frânge inima pentru că Tom nu este alături de Suri. Fetiței îi lipsește foarte mult. Katie este foarte atașată de tatăl ei  și nu-și poate imagina viața fără să nu îl aibă în viața ei. O doare foarte tare faptul că Suri nu a fost la fel de norocoasă ca ea. Nu le este deloc ușor”, a declarat sursa.

“Katie încearcă din răsputeri să fie pentru Suri și tată, și mamă, dar, în mod cert, există un gol mare lăsat de plecarea lui Tom, iar ea încearcă să-l acopere cât mai mult. E fericită acum pentru faptul că îl are pe Jamie în viața ei,  iar acesta încearcă să se comporte cât mai mult ca un tătic adevărat pentru Suri, și ea îi este recunoscătoare pentru acest lucru”, a mai spus sursa, precizând că actrița vrea să facă tot ce ține de ea ca să o poată vedea pe fetița ei să zâmbească din nou și să nu mai plângă după tatăl ei.

 

Liderii sectei scientologice i-au interzis actorului să o mai vadă pe Suri, pentru că nu sunt de acord ca actorul să aibă o relaţie cu fiica sa din moment ce aceasta nu a fost crescută potrivit valorilor promovate de sectă. Mai mult, publicația Inquistir scria anul trecut, că actorul nu vrea să mai știe absolut nimic despre fiica lui și nici măcar să o vadă pe facebook. Managerul lui Tom ar fi contactat fan clubul actorului, cerând să nu se mai posteze pe site-ul lor poze cu micuța Suri. ”Vă rog să nu mai postați nimic legat de Suri. Ea nu mai face parte din viața lui Tom”, a spus managerul.

Citește și: