Suri Cruise a împlinit 16 ani pe 18 aprilie și nu a scăpat de paparazzi nici la această vârstă. Fiica pe care Tom Cruise o are din relația cu Katie Holmes este brunetă, are părul lung, ochii albaștri, ten de porțelan și un zâmbet de păpușă. Seamănă foarte mult cu mama sa, dar și cu tatăl ei, așa că putem zice că a luat ce e mai bun de la fiecare. Din păcate, Tom Cruise a refuzat să trăiască bucuria de a crește un asemenea copil, căci în urmă cu aproape 10 ani a făcut o alegere incredibilă. Potrivit presei britanice, ultimul contact cu Suri l-a avut în 2013, la câteva luni după ce a divorţat de Katie Holmes. Motivul are la bază considerente religioase, pe care Tom Cruise le respectă, mai presus de familie.

EXCLUSIVE: Suri Cruise Is Seen In Soho New York After Getting A SmoothieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

De mai bine de 10 ani, Tom Cruise refuză să-și mai vadă fiica

Biserica Scientologică, al cărui adept este, îi impune o serie de reguli foarte stricte, de la care actorul nu se abate. Una dintre reguli ar fi separarea de familie, dacă unul dintre membri decide să părăsească această credință, așa cum a făcut Katie Holmes. ”Tom este un scientolog loial, iar când liderii bisericii i-au spus că nu o poate vedea pe Suri, acesta nu a contestat decizia. Tom este cel mai fervent scientolog de pe planetă, dar este strigător la cer că a fost forțat să rupă legăturile cu propriul său copil”, ar fi declarat un apropiat al vedetei de la Hollywood, potrivit publicaţiei Star.

„Tom s-a aflat sub o presiune uriaşă, care a avut legătură cu Suri şi Kate, deoarece Biserica Scientologică nu vrea ca el să se apropie de ele. Liderii bisericii nu suportă ideea că băiatul lor de aur nu îşi creşte copilul în interiorul cultului. Dacă ei o vor cataloga pe Suri ca pe o persoană represivă (termen scientologic folosit pentru a-i desemna pe inamicii cultului – n.red), deoarece aşa au procedat mereu cu dezertorii, atunci va fi foarte greu pentru Tom să aibă o relaţie normală cu fiica lui. E între ciocan şi nicovală“, dezvăluia sursa revistei „Star“.

Tom Cruise are trei căsnicii la activ

Tom Cruise s-a căsătorit cu Mimi Rogers când ea avea 31 de ani, în mai 1987. Aceştia s-au despărţit când actriţa avea 33 de ani, în 1990. El i-a plătit acesteia după divorţ 12 milioane de dolari. Căsnicia cu Nicole Kidman a durat 10 ani, iar cei doi au împreună doi copii, Conner, care are 18 ani, şi Bella, 20 ani. Cei doi au divorţat în 2001, când aceasta avea tot 33 de ani. Actriţa a primit 35 de milioane de dolari, după despărţire. De Katie Holmes a divorțat în 2012, după un mariaj de 6 ani. În anul 2006 a venit pe lume fiica lor, Suri.

Citește și: Imaginile pe care Katie Holmes le-ar vrea șterse. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Tom Cruise, după ce s-a aflat că are un nou iubit

Citește și: Imagini rare cu Suri Cruise și Katie Holmes. Zici că sunt surori