Suri Cruise are o vară plină. Nu de angajamente, ci de distracție, căci sunt ultimele luni în care mai stă acasă. Din toamnă, aceasta este studentă la Carnegie Mellon, în Pittsburgh. Până la momentul în care va fi boboacă la facultate, aceasta petrece tot mai mult timp cu iubitul ei, un coleg de liceu.

Suri Cruise, pozată în timp ce se săruta cu iubitul

Suri Cruise și iubitul ei, Toby. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

În aprilie, Suri a devenit majoră, iar acum câteva săptămâni a participat la balul de absolvire. Lângă ea l-a avut pe iubitul ei, Toby, un puști de vârsta ei. Tot cu el a fost pozată în câteva rânduri de paparazzi, pe străzile din New York. De mână, cei doi tineri nu s-au sfiit să-și arate sentimentele în public. S-au îmbrățișat și s-au sărutat cu foc, indiferenți la camerele foto.

Fiica lui Tom Cruise nu a fost timidă să arate în văzul lumii ce simte. A luat taurul de coarne și a arătat că e îndrăgostită. S-a lăsat îmbrățișată de Toby și s-a sărutat cu el. Îmbrăcați lejer, zâmbitori, ea fără machiaj, cei doi s-au plimbat prin metropola americană de parcă nu aveau nicio grijă pe lume.

Cine e iubitul lui Suri Cruise

Iubitul lui Suri Cruise se numește Toby Cohen și e un muzician aspirant. Din toamnă va studia în Boston, la prestigiosul Berklee College of Music. Cei doi s-au cunoscut la Liceul LaGuardia, de unde tocmai au absolvit.

Toby cântă cu vocea, dar și la chitară și pian. În plus, este și compozitor. La 13 ani a fost prezent la un concert caritabil, unde a cântat „Thunder Road”, piesa lui Bruce Springsteen.

Suri nu mai are nicio legătură cu celebrul ei tată, Tom Cruise, de mai bine de un deceniu

Potrivit presei britanice, ultimul contact pe care Suri l-a avut cu tatăl ei, Tom Cruise, s-a petrecut în 2013, la câteva luni după ce actorul a divorţat de Katie Holmes. Motivul are la bază considerente religioase, pe care Tom Cruise le respectă, mai presus de familie.

„Nu știe nimic despre tatăl ei și nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu. Suri nu merge să-i vadă filmele. El nu face parte din viața ei”, a povestit recent o sursă din apropierea familiei, pentru Daily Mail.

Tom Cruise and Katie Holmes with daughter Suri out and about in Manhattan, New York, America – 15 Aug 2008SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 8 / 17

Biserica Scientologică, al cărui adept este Tom Cruise, îi impune o serie de reguli foarte stricte, de la care actorul nu se abate. Una dintre reguli ar fi separarea de familie, dacă unul dintre membri decide să părăsească această credință, așa cum a făcut Katie Holmes. 

”Tom este un scientolog loial. Când liderii bisericii i-au spus că nu o poate vedea pe Suri, nu a contestat decizia. Tom este cel mai fervent scientolog de pe planetă. Este strigător la cer că a fost forțat să rupă legăturile cu propriul său copil”, ar fi declarat un apropiat al vedetei de la Hollywood, potrivit publicaţiei Star.

Suri a împlinit recent 18 ani. Odată cu vârsta majoratului, s-au oprit și plățile pe care celebrul ei tată le făcea drept pensie alimentară. 400.000 de dolari plătea actorul anual pentru creșterea fiicei lui. În acordul semnat la divorțul de Katie Holmes, Cruise i-a dat 4,8 milioane de dolari, reprezentând 12 ani de pensie alimentară. În plus, acesta achită ceea ce înseamnă cheltuieli medicale și, probabil, când Suri va fi la facultate, și taxele universitare.

Ca răspuns la anii în care a simțit lipsa unui părinte, una dintre primele decizii ale lui Suri, din noua ei viață de adult, a fost să renunțe la numele de familie al lui Tom. Recent, aceasta a absolvit liceul. Conform Page Six, fata s-a prezentat ca Suri Noelle, folosind astfel al doilea prenume al mamei sale, Katie Noelle Holmes.

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Adorați de fani și de milioane de femei, ignorați și renegați de propriile fiice. Brad Pitt și Tom Cruise împart același destin aspru de tată

Citește și: Cât plătește Tom Cruise pensie alimentară lunară pentru unica lui fiică biologică. Nu a mai văzut-o de mai bine de un deceniu. Suri a devenit o tânără superbă

Citește și: Celebrități care nu-l suportă pe Tom Cruise. Vedetele de primă clasă care nu vor să fie în preajma starului din „Top Gun”

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!