Katie Holmes (40 de ani) și-a sărbătorit fiica la un restaurant din New York, unde au venit câteva prietene de ale micuței, iar Suri părea extrem de fericită. Însă marele absent  a fost ca în fiecare an tatăl ei, celebrul actor Tom Cruise.

Katie Holmes si fiica ei,  SuriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Starul de la Hollywood refuză în continuare să-și vadă fetița, Suri, care suferă foarte tare din acest motiv. Deși în urma divorțului, judecătorul a decis că actorul poate să-și viziteze fiica, actorul din „Misiune imposibilă’ a ales să nu o mai vadă deloc pentru că micuța nu mai face parte din biserică scientologică, ceea ce i-a rupt inima fetiței, potrivit US Weekly. În ciuda faptului că micuța l-a implorat de nenumărate ori să vină să o vadă, Cruise nu s-a lăsat înduplecat.

 

View this post on Instagram

 

#New! New York City! 03/26/2019. #suricruise#katieholmes #tomcruise #suricruisefashionista#followme #f4 #kimkardashian #khloekardashian#kourtneykardashian #kendalljenner #northwest#dreamkardashian #chicagowest #kyliejenner#selenagomez #justinbieber #taylorswift #katyperry#beyonce #itgirl #stormi #stormiwebster#truethompson

A post shared by Suri Cruise Holmes ? (@suricruise.official) on

Actorul și Katie Holmes, mama fetiței, au divorțat în 2012, iar actrița a câștigat custodia primară a fetiței sale, în timp ce actorul are voie să-și viziteze fiica 10 zile pe lună. Cu toate acestea, celebrul star de la Hollywood nu și-a mai văzut copilul de mai bine de șase ani. Cei doi au fost fotografiați ultima dată împreună în 2013.

Tom Cruise este devotat bisericii scientologice de decenii, după ce a fost introdus în această organizație de prima lui soție, Mimi Rogers, iar pentru că fiica lui nu a fost crescută după valorile promovate de această sectă, el a decis să nu-și mai vadă deloc copilul.

 

Citește și: