Suri Cruise a împlinit 17 ani pe 18 aprilie și nu a scăpat de paparazzi nici la această vârstă. Fiica pe care Tom Cruise o are din relația cu Katie Holmes a fost surprinsă de fotografi, alături de mama ei, hoinărind prin New York, la cumpărături. Îmbrăcate sport, cele două frumuseți nu au putut trece neobservate.

La 17 ani, Suri Cruise este o brunetă cu trăsături perfecte, are părul lung, ochii albaștri, ten de porțelan și un zâmbet fermecător. Seamănă foarte mult cu mama sa, actrița Katie Holmes, dar și cu tatăl ei. Din păcate, Tom Cruise a refuzat să trăiască bucuria de a crește un asemenea copil, căci în urmă cu aproape 10 ani a făcut o alegere incredibilă: refuză să își vadă fiica.

Potrivit presei britanice, ultimul contact cu Suri l-a avut în 2013, la câteva luni după ce a divorţat de Katie Holmes. Motivul are la bază considerente religioase, pe care Tom Cruise le respectă, mai presus de familie.

*EXCLUSIVE* Katie Holmes and Suri Cruise spend time together in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Suri Cruise calcă pe urmele părinților ei actori

Dar iată că Suri a moștenit talentul părinților ei și pășește pe urmele carierei lor, în actorie, scrie hellomagazine.com. Adolescenta apare în cel mai recent proiect cinematografic al lui Katie, „Rare Objects”. Chiar la finalul genericului filmului de două ore, apare menționat: „Acest film este dedicat lui SURI”.

Ea a apărut și în filmul anterior al mamei sale, „Alone Together”. Suri a cântat „Blue Moon”, melodia de pe genericul filmului, care a avut premiera la Festivalul de Film Tribeca din 2022.

Katie a vorbit pentru Yahoo! Entertainment despre rolul fiicei sale în film și a spus: „Este foarte, foarte talentată. Eu am lăsat-o să-și facă treaba”. Întrebată de ce a ales-o pe Suri pentru acest rol, Katie a răspuns: „Întotdeauna îmi doresc un talent la cel mai înalt nivel, așa că am rugat-o pe ea”.

De mai bine de 10 ani, Tom Cruise refuză să-și mai vadă fiica

Biserica Scientologică, al cărui adept este Tom Cruise, îi impune o serie de reguli foarte stricte, de la care actorul nu se abate. Una dintre reguli ar fi separarea de familie, dacă unul dintre membri decide să părăsească această credință, așa cum a făcut Katie Holmes.

”Tom este un scientolog loial, iar când liderii bisericii i-au spus că nu o poate vedea pe Suri, acesta nu a contestat decizia. Tom este cel mai fervent scientolog de pe planetă, dar este strigător la cer că a fost forțat să rupă legăturile cu propriul său copil”, ar fi declarat un apropiat al vedetei de la Hollywood, potrivit publicaţiei Star.

„Tom s-a aflat sub o presiune uriaşă, care a avut legătură cu Suri şi Kate, deoarece Biserica Scientologică nu vrea ca el să se apropie de ele. Liderii bisericii nu suportă ideea că băiatul lor de aur nu îşi creşte copilul în interiorul cultului. Dacă ei o vor cataloga pe Suri ca pe o persoană represivă (termen scientologic folosit pentru a-i desemna pe inamicii cultului – n.red), deoarece aşa au procedat mereu cu dezertorii, atunci va fi foarte greu pentru Tom să aibă o relaţie normală cu fiica lui. E între ciocan şi nicovală“, dezvăluia sursa revistei „Star“.

Tom Cruise are trei căsnicii la activ

Tom Cruise s-a căsătorit cu Mimi Rogers când ea avea 31 de ani, în mai 1987. Aceştia s-au despărţit când actriţa avea 33 de ani, în 1990. El i-a plătit acesteia după divorţ 12 milioane de dolari. Căsnicia cu Nicole Kidman a durat 10 ani, iar cei doi au împreună doi copii, Conner, care are 18 ani, şi Bella, 20 ani. Cei doi au divorţat în 2001, când aceasta avea tot 33 de ani. Actriţa a primit 35 de milioane de dolari, după despărţire. De Katie Holmes a divorțat în 2012, după un mariaj de 6 ani. În anul 2006 a venit pe lume fiica lor, Suri. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Citește și: Fiica lui Catherine Zeta-Jones și a lui Michael Douglas, frumoasă de pică la 19 ani. Carys a luat tot ce e mai bun de la părinții ei

Citește și: Cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Imaginea a dispărut rapid de pe Instagram