În episodul de luni, cele două triburi sunt, din nou, față în față și vor lupta pentru ambele probe, de recompensă și de imunitate, în aceeași ediție.

Proba de recompensă le va testa memoria vizuală și viteza de reacție, iar cele două triburi, Hangin și Tubig, vor avea toate motivele pentru a încerca să câștige: recompensa le poate aduce obiecte de confort sau… bilete la film! Concurenții intră la apă și rezolvă puzzle-uri la proba de imunitate, care va decide din ce trib va mai fi eliminat un supraviețuitor.

Vor conta concentrarea și rezistența

Marți, de la 20:30, duelul de pe Insula exilului va decide care este al treilea concurent care părăsește definitiv concursul, insulele din Filipine și va fi nevoit să renunțe la orice gând de a deveni câștigătorul Supraviețuitorul! Va fi un duel plin de tensiune, în care nu este nevoie de forță fizică, ci de concentrare și rezistență.

La Consiliul tribal, unul dintre cele două triburi își va elimina un membru, care va ajunge pe Insula exilului, cu o nouă șansă de a intra în joc și de a le dovedi tuturor că are ce trebuie pentru acest concurs!

Se apropie unificarea celor două triburi

Triburile vor face tot posibilul pentru a câștiga recompensa și imunitatea. Lupta va fi cu atât mai aprigă, cu cât unificarea celor două triburi nu mai este atât de departe, iar concurenții își pregătesc deja strategiile pentru acel punct în joc.

Credit foto: PRO TV