Supermodel Joanna Krupa și afaceristul Douglas Nunes s-au căsătorit în Polonia, în țara natală a frumoasei actrițe, în vârstă de 39 de ani.

Joanna și logodnicul ei au mers sâmbătă în fața altarului, la doar cinci luni după ce au anunțat, în martie, că s-au căsătorit. Vedeta, celebră  din emisiunea „Real Housewives of Miami” (n.r.-Adevărate casnice din Miami), dar și pentru apariția în „Scary movie”,  a postat pe contul ei de Instagram mai mult imagini, imediat după ce au spus „Da!”. „Am făcut-o”, a scris ea.

Joanna Krupa si sotul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Mihaela Rădulescu a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Felix Baumgartner de ziua ei. Cum a reacționat vedeta Pro TV

La ceremonie au participat doar rudele și prietenii foarte apropiați

„Ceremonia a fost una foarte intimă și mică și au participat doar rudele și prietenii foarte apropiați. „A fost o ceremonie mică și foarte intimă de familie. Mi-aș fi dorit să împart aceste momente cu toate persoanele pe care le iubesc”, a  mai scris Joanna.

Joanna Krupa se află la cel de-al doile mariaj. Ea a mai fost căsătorită cu Ramain Zago, proprietarul unui club de noapte. Ei s-au căsătorit în iunine 2013, iar divorțul a fost finalizat în august 2017.

Citește și: