S-a scris mult că Demi Moore s-a mutilat după ce și-ar fi făcut mai multe intervenții. Însă vedeta a negat și a explicat că machiajul nereușit i-a schimbat fizionomia în unele dăți.

Chiar dacă trupul ei este în cea ma bună formă, actrița a fost criticată pentru faptul că s-ar fi operat la față. Unele fotografii realizate de paparazzi și nu numai într-adevăr nu o pun în valoare și trimit cu gândul la intervenții.

Vezi și Demi Moore, apariție șocantă la Săptămâna Modei. A fost aspru criticată pentru aspectul ei: „Este autodistrugere totală”

Acum, actrița din Streaptease a postat pe Instagram, o imagine din baie, chiar din cadă, fără pic de machiaj, parcă vrând să demonstreze că adevărul e de partea sa.

Selfie-ul postat o arată cu obrazul curat, e drept și destul de tânăr, purtând o pereche de ochelari de vedere. Părul îi este așezat într-o parte și pare să fie complet goală.

Instantaneul demonstrează că, și la această vârstă, Demi are un chip fără cusur. Că e opera medicilor esteticieni sau a genelor bune, e clar că actrița, fosta soție a lui Bruce Willis, nu-și arată deloc vârsta.

Demi Moore, surprinsă alături de fiica ei, în vacanță în Grecia. Cum arată actriță la 58 de ani?

Citește și:

Cele mai recente imagini cu Hugh Jackman și soția sa au cucerit internetul

Viviana Sposub a dat vestea cea mare. George Burcea: ”Vine!”