Finala Asiei Express de la Antena 1 i-a nemulțumit pe fani care fac acuzaţii grave și susțin că Elwira și Mihai Petre nu sunt, de fapt, câștigătorii de drept ai competiției.

Elwira și Mihai Petre au fost desemnați, duminică seară, câștigătorii celui de-al patrulea sezon Asia Express de la Antena 1, fiind primii care au ajuns la Irina. Însă, pe pagina de Facebook a emisiunii au apărut numeroase comentarii ale fanilor care susțin faptul că show-ul ar fi fost aranjat.

Ultimele misiuni au fost îndeplinite de cele două echipe care au rămas în show, Elwira și Mihai Petre, dar și Cuza și Emi de la Noaptea Târziu. Bătălia dintre ei a fost una destul de strânsă și au luptat cot la cot pentru câștigarea marelui premiu. Elwira și Mihai nu și-au pierdut deloc concentrarea și au reușit să ajungă primii la petrecerea organizată de Irina, unde au fost desemnați câștigători și au fost puși pe tron.

Însă, mai mulți fani ai show-ului, nemulțumiți de echipa care a câștigat cel de-al patrulea sezon, au comentat pe pagina de Facebook „Asia Express Romania” şi susțin că show-ul ar fi fost „regizat”.

img – 2021-11-29T101954.410SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Nemulțumirea tuturor a început de la faptul că Mihai și Elwira ar fi fost ajutați să câștige având jurați mai indulgenți. Aceasta a fost și părerea lui Cuza, după cum a spus și în timpul emisiunii. Artistul a considerat că pe ei juratul i-a ținut mult mai mult la proba cu luptele de autoapărare, ceea ce le-a creat un dezavantaj, în timp ce Mihai și Elwira au trecut mai repede peste probă pentru că din echipa lor face parte și o femeie. Acesta a fost momentul care i-a ajutat pe soții Petre că câștige un avans în fața băiețiilor.

„Pentru mine băieții sunt câștigătorii. Pe drept!”, „În această finală a fost un mare favoritism făcut, eu refuz să cred că sunt adevărații câștigători, oricum față de celelalte sezoane a fost dezamăgitor acest sezon, nici nu a început bine că deja se știa cine câștigă, nu voiam să cred, dar finala a fost dovada”, „Bine regizat. Mereu așa se întâmplă în finală, stricați toată emisiunea voastră de 2 luni”, „Bine regizat! Nu mi-a plăcut acest sezon!”, „Dezamăgire!!! Avantaje de multe ori pentru câștigători! Urât, foarte urât!”, „O finală penibilă… Mihai și Elvira au fost avantajați… a fost prea vizibil… mințiți poporul cu televizorul… era o emisiune la care mă uitam cu interes… nu o să mă mai uit…”, „Au fost ajutați să câștige! Nu meritau. Măcar finala trebuia să fie live”, sunt unele din comentariile scrise de mai mulți fani la una dintre postările de pe Facebook.

Cuza și Emi au pierdut marea finală Asia Express la secundă, în fața lui Mihai Petre și a Elwirei. Cu toate acestea, cei doi susțin că nu au plecat cu niciun regret din această competiție, în care și-au făcut cele mai frumoase amintiri.

„Am câștigat mai mult când nu am cîștigat…am câștigat un frate @emi.ntz , am câștigat o viata frumoasa și v-am câștigat pe voi!!! Povestea s-a terminat. Am reusit sa o trăim pe toată. Asia Express pentru noi a fost mai mult decât un concurs, mai mult decât un show tv…a fost o lecție în viata, un profesor bun care ne-a învățat ca nimic nu tine veșnic, nimic nu e capital…dar poate cel mai important: parcursul și experienta contează mai mult de at rezultatul. Am avut șansa să cunoaște sute de oameni minunati, am dormit în zeci de case și am mers cu sute de mașini. Nu am avut bani, telefon, mașina sau casa dar le-am avut pe toate. Am avut șansa să descoperim niște colegi minunați și sa concuram în finala cu cei mai buni dintre noi, așadar felicitări @mihaipetreofficial și @elwirapetreofficial! Cat despre oamenii din echipa: RECUNOSTINTA este cel mai puternic sentiment pe care vi-l port. Multumim @mona.segall @disneysuitsme și alți mulți creatiri de minuni pentru cea mai frumoasa experienta din viata noastră.

Citește și:

Cuza și Emi au pierdut finala Asia Express. Ce au declarat?

Elwira și Mihai Petre sunt marii câștigători Asia Express. Primele declarații