Le-ați recunoscut? Vă dăm un indiciu: s-au născut în Spania și seamănă izbitor una cu celalaltă. Este vorba despre Penelope Cruz și sora ei, Monica.  Penelope, sora mai mare, este actriță celebră la Hollywood și câștigătoare a premiului Oscar, având la activ multe filme de succes.

Penelope Cruz si monica, pe vremea cand erau niste copileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Însă, nici sora ei, cu trei ani mai mică,  nu a trecut neobservată. Ea a apărut împreună cu sora ei într-o reclamă la un brand cunoscut de lenjerie intimă și este foarte cunoscută în Italia pentru rolul ei din serialul de succes „Paso Adelante”, dar și pentru apariția din „Pirații din Caraibe- Miscellaneous Crew”.

Penelope Cruz (45 de ani) a făcut publică această imagine cu sora ei, din copilărie, pentru aa marca aniversarea surorii ei.

„Felicitări sora !!! Să avem cât mai multe aventuri împreună!! Te ador! La mulți ani, frumoasa mea soră!! Te iubesc”, i-a transmis Penelope surorii ei.

Imaginea a făcut furori pe rețelele de socializare, unde s-a viralizat imediat, iar fanii actriței au fost șocați să vadă că Penelope și-a păstrat trăsăturile frumoase din  copilărie.

Citește și: