Multe fete visează ca atunci când vor fi mari să arate ca mama lor. Însă, Jazmyne  și sora ei Tamika (19 ani) nu doar că seamănă cu mama lor, ci sunt aproape identice, moștenind atât frumusețea mamei, cât și silueta.

În ciuda faptului că este cu peste 20 de ani mai în vârstă decât fiicele ei,nimeni nu ghicește că Natalie este mama lor, ci toată lumea crede că este sora acestora.  Ele ies împreună în oraș, la festivaluri de muzică sau mașini, unde atrag privirile tuturor.

Natalie (stânga), Tamika (centru), Jazmyne (dreapta)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: A fost cea mai fotografiată femeie din lume și un sex-simbol pentru generații întregi. Iată cum arata Brigitte Bardot în tinerețe și cum arată acum la 83 de ani

Și-au dezvăluit trucurile de frumusețe

Femeile au devenit niște adevărate celebrități în orașul în care locuiesc pentru felul în care arată. Au atras și atenția televiziunilor, și au primit o ofertă să devină vedetele unui reality-show despre mașini de cursă, întreaga familie fiind  pasionată de mașini sport și de viteză, Jazmyne câștigând un concurs de acest gen chiar anul trecut.

Doamna Wardell a fost de acord chiar să dezvăluie trucurile frumuseții lor. Astfel, aceasta susține că pe lângă genele bune secretele lor sunt simple: nu fumează, nu stau la soare, evită stresul și merg din când în când la sală.

Citește și: