Goldie și Kurt s-au întâlnit în 1968 pe platourile de filmare de la producția „The One and Only, Genuine, Original Family Band”. Frumoasa actriță a simțit imediat că se simte atrasă de Russell chiar din momentul în care li s-a făcut cunoștință, dar ea nu și-a dezvăluit sentimentele din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei. „ Aveam 21 de ani și el 16 ani. M-am gândit că e adorabil, dar e prea tânăr pentru mine. Iar apoi, câțiva ani mai târziu, ne-am întâlnit din nou și mi-a plăcut iar și mi-am adus aminte cât de atrasă am fost de el când l-am cunoscut prima dată. Dar amândoi am zis că nu vom ieși la întâlnire tot cu actori”, a povestit Goldie într-un interviu la radio.

Kurt Russell și Goldie, în ‘Overboard’ Movie StillsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Kate Middleton, criticată de fani că și-a pus bebelușul în pericol. Este însărcinată în trei luni, dar a fost surprinsă așa…

Au împreună un copil

Însă, se pare că atracția dintre ei a fost și mai puternică, iar destinul avea deja un plan pentru ei. Și-au făcut curaj și au ieșit la prima întânire în 1983, când Goldie avea 38 de ani, și el 32, și filmau împreună pentru filmul „Swing Shift”. „Ceea ce m-a convins că trebuie să fiu cu el a fost când au venit copiii mei, Oliver Hudson și Kate, pe platoul de filmare, și cum s-a purtt el cu ei”, a spus Goldie.

Actrița tocmai divorțase de al doilea ei soț. Bill Hudson, iar Kurt de prima lui soție, Season Hubley, iar de atunci nu s-au mai despărțit. De 35 de ani, trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood, deși nu îi unește nici un act.  Cei doi au împreună un fiu, Wyatt Russell, în vârstă de 31 de ani. Kurt mai are un fiu din prima căsătorie, Boston Russell (37 de ani) și Goldie mai are doi copii din a doua căsătorie, Oliver Hudson (41 de ani) și Kate Hudson (38 de ani).

Întrebați de ce nu s-au căsătorit Goldie a răspuns că dacă ar fi făcut acest lucru ar fi fost de mult divorțați. „Căsătoria este un lucru sociologic interesant. Dacă vrei să fii legat de cineva, atunci este important să te căsătorești. Dacă aveți independență, dacă aveți suficienți bani și simțul independenței și vă place independența voastră, există ceva psihologic despre faptul că nu sunteți căsătoriți, deoarece vă oferă libertatea de a lua decizii”, a spus actrița.

„Jurămintele sunt făcute să fie încălcate. Faci promisiuni, apoi le încalci. Ce contează pentru relația noastră o foaie de hârtie”, a mai spus ea.

 

Citește și: Thalia a cucerit internetul cu o transformare uluitoare. Este superbă la 46 de ani, iar noul look o prinde de minune

L-a părăsit pentru un alt bărbat

Însă, cuplul de aur al Hollywood-ului recunoaște că la un moment dat au avut o perioadă mai dificilă și s-au despărțit din cauza unul alt bărbat. Deși stabiliseră să aibă o relație deschisă, lucrurile s-au complica, devenind amândoi geloși.   Însă acest lucru a fost pentru ei un mare test, care le-a demonstrat că se vor doar unul pe celălalt. „A dus la o despărțite care a schimbat totul în relația lor. Ziua în care l-a părăsit pe Kurt a fost cel mai mare test pentru ei”, a declarat o sursă. Au rezist doar două săptămâni unul departe de celălalt, iar apoi s-au împăcat și au dat uitării toate greșelile pe care le-au făcut”, a mai spus sursa.

Goldie  și  Kurt au jucat împreună în trei filme: „The One and Only, Genuine, Original Family Band” (1968), „Swing Shift” (1984), și  „Overboard” (1987).

Citește și: