Așa speră și ei, dar admit că au avut momentele lor de suișuri și coborâșuri. Goldie, acum în vârstă de 72 de ani, și Kurt, de 67, au devenit un cuplu în 1983. Au împreună un copil biologic, pe Wyatt Russell, de 32 de ani, restul provenind din mariaje și relații anterioare: Oliver Hudson, de 41 de ani, Kate Hudson, de 39 de ani și Boston Russell, de 38 de ani.

S-au înșelat reciproc

O sursă din anturajul celor doi a povestit recent: ”Au existat infidelități de ambele părți. Goldie a recunoscut că atât ea, cât și Kurt au călcat strâmb”.

”Amândoi și-au făcut de cap și au avut probleme de comunicare. Așa că au luat o pauză, pentru că aveau nevoie de spațiu, să se calmeze”, a mai spus sursa, referindu-se la o scurtă pauză pe care cei doi au avut-o la un moment dat în relație.

Atunci, Goldie a stat în casa din Malibu, iar Kurt în Pacific Palisades. A fost o perioadă dificilă, mai afirmă sursa. ”Dar se pare că erau destinați pentru drum lung împreună. Iar copiii au fost o parte importantă din decizie. Nu vroiau să dezbine familia”, mai spune sursa.

”De altfel, prioritățile lor au fost mereu copiii, siguranța lor. Au realizat că erau mai puternici împreună”, mai spune aceasta.

”Dacă ceva nu e stricat, de ce să îl repari?”

Și cei doi recunosc că lucrurile nu au fost întotdeauna roz. ”Am avut suișurile, coborâșurile, mersul în stânga sau dreapta și toate celelalte”, admitea Kurt Russell.

”Monogamia este foarte grea. Amândoi avem aceleași oportunități să întâlnim oameni interesanți, minunați. Se întâmplă să știu ce înseamnă să faci un film. Te apropii de oameni”, declara și Goldie Hawn.

”Așa că, da, în sinea mea speram în secret ca Kurt să nu se îndrăgostească de altcineva”, mai spunea actrița.

Chiar dacă au trecut peste vremuri tulburi, cei doi se încăpățânează să formeze un cuplu și după 35 de ani. Cât despre căsătorie, Kurt spune, mai în glumă, mai în serios: ”Dacă ceva nu e stricat, de ce să îl repari?”.

Vezi și Sfaturi pentru cupluri de la Goldie Hawn: ”Dacă ne căsătoream eram demult divorțați”. Sunt împreună de 35 de ani

Citește și: