Hugh Jackman este la 52 de ani unul dintre cei mai atrăgători bărbați de la Hollywood și multe femei oftează când îl văd, dar de peste 20 de ani iubește o singură femeie.

Celebrul actor este căsătorit cu Deborra-Lee Furness (65 de ani) și în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, cei doi se iubesc la nebunie și formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Deborra este fostă actriță, producător și regizor, iar cei doi a cunoscut-o pe platourile serialului „Corelli”, prima producție în care a apărut vreodată.

Ceea ce atrage atenția este faptul că soția lui Hugh e total diferită față de celălalte vedete. Nu are o siluetă de model și nici nu se îmbracă doar în haine de firmă. Ea este o femeie absolut normală, cu forme și colăcei, iar acest lucru nu-l deranjează absolut deloc pe actor, ba chiar e îndrăgostit iremediabil de soția lui.

deborraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Drept dovadă stau și cele mai recente imagini cu cei doi, care au atras admirația tuturor. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în Hamptons, New York. Nu au luat prânzul la un restaurant de fițe, ci au preferat să-și ia pizza la pachet acasă, alături de copiii lor, iar pe drum cei doi se țin în brațe, de mână și râd în hohote, fiind extrem de fericiți împreună.

Starul american a mărturisit că a știut din prima clipă în care a văzut-o că ea este femeia lângă care vrea să-și petreacă tot restul vieții. Pentru el nu a contat nici faptul că Deborra este cu 13 ani mai mare decât el, iar cei doi sunt extrem de fericiți împreună. S-au căsătorit pe 11 aprilie 1996 și au împreună doi copii adoptați: un băiat, Oscar Maximilian Jackman (21 de ani) și o fată, Ava Eliot Jackman(16 ani). Cei doi au decis să adopte după ce nu au reușit să devină părinți, în ciuda tratamentelor de fertilizare în vitro. Hugh și Deborra au sărbătorit recent 25 de ani de căsnicie, iar actorul recunoaște că a știut că vrea să-și trăiască lângă ea toată viața, după doar două săptămâni de relație.

„Nu știu să descriu ce am simțit când am cunoscut-o pe Deb. A fost cel mai simplu lucru, am știut 100% din prima că ea va fi femeia alături de care vreau să-mi petrec viața. Am știut că, orice s-ar întâmpla, vom putea să depășim obstacolele împreună. E, cu adevărat, cea mai grozavă femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Hugh într-un interviu realizat de Katie Couric.

Foto: Profimedia

Citește și:

Emily Burghelea, pusă la zid de fani din cauza pozelor în care alăptează. Cum le-a răspuns vedeta

Chiar a slăbit spectaculos! Cristina Șișcanu arată demențial în costum de baie!