Povestea de iubire a tenorului Andrea Bocelli, în varstă de 63 de ani, și a soției sale, Veronica Berti, de 38 de ani, pare ruptă dintr-un roman.

Deși cei doi s-au căsătorit oficial pe 21 martie 2014, în ziua în care fetița lor împlinea 2 ani, relația lor a debutat cu 20 de ani în urmă, în 2002, când Andrea și Veronica s-au întâlnit la o petrecere.

profimedia-0054742190SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Andrea și Veronica s-au cunoscut la o petrecere

„Ne-am întâlnit la o petrecere la care nici ea, nici eu nu am vrut să participăm. La câteva minute după ce am cunoscut-o, i-am dedicat un cântec de dragoste, „Occhi di fata”, și poate că a fost flatată de asta. Ea știa puțin cine sunt. Dar chimia a vorbit pentru noi și într-o singură seară o strângere de mână ne-a revoluționat viețile. Sunt convins de asta: viața este cea care alege și fiecare dintre noi trebuie pur și simplu să aibă curajul să o asculte”, a mărturisit artistul într-un interviu acordat recent revistei Oggi.

În ziua în care cei doi s-au întâlnit, Veronica avea doar 18 ani, iar marele tenor, 43, însă acest lucru nu i-au oprit să aibă o relație. Deși solistul tocmai divorțase și mărturisește că „a fost cel mai rapid început de relație pentru că ne-am mutat împreună în aceeași noapte.”

Andrea Bocelli obișnuiește să spună despre soția sa că este „însoțitoare, prietenă, iubită”, posesoarea unei frumuseți rafinate.

„Sunt lucruri pe care le-am descoperit la ea când am cunoscut-o, în urmă cu douăzeci de ani, și pe care le regăsesc și astăzi. Veronica a fost și este purtătoarea unei frumuseți rafinate și moderne. Am observat-o imediat, de la primele noastre discuții. Când două lumi se recunosc, nu ai nevoie de prea multe confirmări, ele devin un ecosistem în care totul este coordonat și reglat. Instinctual, la Veronica am perceput imediat trăsături de mare valoare. Cineva în care poți avea încredere.”, s-a mai confesat Andrea Bocelli jurnaliștilor italieni.

Andrea îi scrie scrisori de dragoste soției sale și după 20 de ani de relație

Mai mult decât atât, marele artist nu se sfiește să recunoască faptul că și acum îi scrie soției sale scrisori de dragoste și se mândrește că în 20 de ani nu s-au certat niciodată: „Suntem mereu împreună, zi și noapte. Nu sunt gelos. Și Veronica avea dreptate în primele zile. Dragostea este un foc: trebuie alimentat ca flacăra șemineului. În acești 20 de ani nu am avut niciodată o ceartă serioasă. Se întâmplă să mai avem discuții aprinsee pe probleme profesionale, dar nu sentimentale”, a declarat Bocelli.

În prezent, Andrea și Veronica, locuiesc în Toscana, împreună cu fetița lor, Virginia, în vârstă de 10 ani.

Andrea Bocelli mai are doi băieți, Matteo Bocelli (24 de ani) și Amos Bocelli (27 de ani), din mariajul cu Enrica Cenzatti, prima iubire a artistului cu care a fost căsătorit timp de 10 ani.

Citește și: Ce fiică frumoasă are Andrea Bocelli! Virginia are 9 ani și îi calcă pe urme tatălui său!

x