Noi imagini cu Meghan Markle şi prințul Harry au pus familia britanică regală pe jar. Și asta, pentru că toată lumea e convinsă că ducesa de Sussex este iar însărcinată iar pozele cu ea sunt cea mai bună dovadă.

Ducii de Sussex au ieşit la cină în oraș cu niște prietenii foarte apropiați într-un restaurant din Los Angeles, iar privirile tuturor s-au îndreptat spre burtica ei cam rotunjoară.

Fanii și apropiații Ducesei de Sussex susțin că ea este deja gravidă cu al doilea bebeluș, ce urmează să vină pe lume primăvara următoare, potrivit Daily Express.

Cel puţin așa se vede din imaginile cu Meghan care a optat pentru o bluză largă pentru a-și ascunde burtica.

Meghan Markle Delivers a Warm Message to Archie Williams on US TV show „America’s Got Talent”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mai mult, Meghan și-a tinut aproape tot timpul mâinile pe burtă așa cum a făcut și în timpul sarcinii cu micuțul Archie, fiind un gest protectiv pe cacre îl fac mamele pentru pruncii lor din burtică.

În plus, și prințul Harry a fost foarte protector cu soția sa, iar fanii au reacționat imediat.

„Este din nou însărcinată? „Fratele lui Archie este chiar sub haina aia. Nu mă poate păcăli”, „Am senzația că ne putem aștepta la un frate în 2021”, „Archie va avea un frate, Meghan va avea 40 de ani. „Și acum sunt stabiliți și în propria lor casă”, „O jachetă largă, deci Meghan este din nou însărcinată. Arată așa de bine. Harry încă este un gentleman, o protejează ținându-i mâna pe spate”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Ducii de Sussex au spus în repetate rânduri că își doresc doi copii și se pare că s-au grăbit să-și împlinească visul. Nu mai vorbim şi de faptul că Meghan are deja 39 de ani.