De Ziua femeii, artistul i-a transmis fostei sale soții, mama fetiței sale, un mesaj care a adus multora lacrimi în ochi. A trecut peste neînțelegerile dintre ei și i-a mulțumit cum a știut el mai frumos pentru ”îngerul” pe care îl au împreună și pentru felul în care îi poartă de grijă.

”Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață!

Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău!

Practic la finalul zilei, el, copilul tău sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru”, a scris plin de emoție artistul pe Instagram, acolo unde a postat și o fotografie de femeia care i-a fost, o vreme, soție.

Peste 6.000 de prieteni virtuali au apreciat mesajul lui Connect-R, aplaudându-l pentru gest și sinceritate.

Ce doi au fost căsătoriți timp de doi ani, dar vor fi o viață legați unul de altul prin prisma copilului pe care îl au împreună. Connect-R și Misha nu mai firmează un cuplu din 2016, dar continuă să formeze o familie, de dragul fetiței lor.

Vezi și Cum arată cea care i-a dat viață lui Connect-R: ”Azi este despre mama!”

Citește și:

Cezar Ouatu execută Dansul Turbatului, aproape gol și plin de iaurt! Fanii se tăvălesc de râs! (Video)

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit sexul bebelușului. Dezvăluiri dureroase despre decizia lor de a părăsi familia regală