De ziua lui Connect-R, Misha a postat pe Instagram un mesaj care a fost interpretat de unii dintre fani ca fiind unul de dragoste pentru fostul soț. ”La mulți ani pentru cel mai iubitor tătic! Să fii sănătos, iubit și să îți găsești liniștea și să îți realizezi toate visurile”, a scris ea pe Instagram.

Un mesaj corect, frumos, venit după ani în care cei doi au format o pereche. Un mesaj pe care puține foste soții l-ar putea trimite fostului.

Cei doi, însă, par să fi găsit o cale de a lăsa în urmă ceea ce-i desparte, concentrându-se doar pe ce e important, fiica lor. Mai mult, e deja o regulă să petreacă sărbătorile sau concediile împreună, alături de fiica lor.

Artista a recunoscut, în repetate rânduri, că fostul ei soț este un tată de nota 10, iar copilul ei nu ar fi putut avea un părinte mai bun.

„Fericirea şi nefericirea ţin de tine personal… E ok, suntem oameni maturi, avem un copil de crescut, colaborăm foarte bine şi pe plan muzical”, a declarat în urmă cu ceva timp și Connect-R.

Misha și Connect-R au lansat, la începutul anului, o piesă, intitulată Asul de Inimă Albastră„, care cuprinde toată povestea dintre cei doi, inclusiv problemele ce au dus la separarea dintre ei, de acum trei ani.

Vezi și Connect-R, mesaj emoționant pentru Misha. Are doar cuvinte de laudă la adresa ei

Citește și: