Julio Iglesias are opt copii, însă cei mai cunoscuți sunt Enrique și Julio Jr. Puțină  lume știe că ei au și  două surori gemene identice, Cristina și Victoria Iglesias. Cu toate acestea, se pare că gemenele câștigă notorietate de la o zi la alta și au început să apară din ce în ce mai des în lumina reflectoarele.  Eșe au împlinit 18 ani pe 1 mai și în timp ce frații lor au ales să urmeze pasiunea pentru muzică a tatălui lor, ele calcă pe urmele mamei lor, fostul fotomodel Miranda Johanna Maria Rijnsburger (52 de ani), și se pare că au succes în lumea modei.

Gemenele Victoria si CristinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Înalte și subțirele, blonde cu părul lung și trăsături frumoase,  cele două surori au toate atuurile să devină fotomodele de succes. Drept dovadă stau și imaginile postate de acestea pe conturile lor de Instagram, unde apar numai în costume de baie, în destinații care mai de care mai exotice. Mai mult, ele au avut recent o apariție de senzație pe covorul roșu la Met Gala, unde au atras toate privirile, fiind de o frumusețe rară. Cristina și Victoria  au oferit o adevărată lecție de stil, fiind îmbrăcate rochii identice, semnate de Oscar de la Renta, una cu tente roz, cealaltă cu albastru.

Julio Iglesias are 8 copii

Julio Iglesias și Miranda au împreună cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias(23 ani), Rodrigo Iglesias (21 ani), gemenele Cristina și Victoria(18 ani) și Guillermo Iglesias(12 ani) . Cei doi s-au căsătorit pe 26 august 2010,în Marbella, Spania, după 22 de ani de relație, la insistența copiilor. Ei locuiesc în Republica Dominicană, unde legendarul artist deține mai multe hoteluri de lux.

Celebrul cântăreț a mai fost căsătorit cu jurnalista filipineză Isabel Preysler, cu care are alți trei copii, o fată și doi băieți: Chabeli (49 de ani),  Julio Jr. (47 de ani) și Enrique (45 de ani).

Citește și: