E cazul actrițelor Hilary Swank, Nicole Kidman, Charlize Theron, Uma Thurman, Whoopi Goldberg, Demi Moore sau Lindsay Lohan. Și lista e cu mult mai lungă, fiind completată și de cântărețe de succes, așa cum e Cher.

Hilary Swank

Actrița de două ori distinsă cu Oscar a urmat, o vreme, liceul South Pasadena, din California. L-a părăsit, însă, pentru a deveni actriță.

E drept că începutul, în cazul ei, nu a fost unul lin. Copilăria și-a petrecut-o într-un parc de rulote din Bellingham, Washington. Cand avea 13 ani, parinții ei s-au despărțit. A rămas cu mama ei, cu care s-a mutat în Los Angeles. Când aceasta a economisit îndeajuns de mult, s-au mutat într-un apartament.

Hilary Swank fara liceu

Nicole Kidman

Actrița de Oscar, australiancă de familie bună, s-a lăsat de școală pentru a juca în filme full-time. Asta s-a întâmplat înainte de a împlini 16 ani. Deși putea să iasă prost, se pare că Nicole a avut fler.

Nicole Kidman fara liceu

Charlize Theron

Originară din Africa de Sud, frumoasa Charlize a renunțat la școală tot la 16 ani, pentru a se muta la Hollywood împreună cu mama ei și a-și încerca norocul în actorie.

Charlize Theron fara studii

Uma Thurman

Actrița, muză a lui Tarantino, n-a stat nici ea prea mult pe la școală. Fiica a unui discipol budist și a unui model din Europa, Uma, născută țn Boston, avea doar 15 ani când a renunțat să mai meargă la școală pentru a fi actriță.

Uma Thurman fara liceu

Whoopi Goldberg

Nascută Caryn Elaine Johnson, la New York, aceasta s-a lăsat de școală la 16 ani. A urmat o perioadă extrem de zbuciumată pentru ea, care a inclus dependența de droguri, dar și mai multe căsătorii ratate.

Whoopi Goldberg fara liceu

Demi Moore

Înainte de a renunța la liceu, la 16 ani, Demi Moore, născută în New Mexico, s-a mutat cu familia de nenumărate ori. La 18 ani era deja maritată și avea joburi care nu-i puneau prea mult în evidență inteligența sau talentul. La 19 ani i-a surâs norocul, prinzănd un rol în serialul ”General Hospital”. N-a fost decât rampa de lansare.

Demi Moore fara studii

Lindsay Lohan

Problemele au început devreme pentru Lindsay. Pentru că a făcut cunoștință de timpuriu cu camerele de luat vederi, și-a zis că acesta e viitorul ei, așa că a renunțat la școală. Nici până acum actrița nu a reușit să-și termine liceul și probabil nici nu mai e o prioritate pentru ea.

Lindsay Lohan fara studii

Cher

Actrița și cântăreața Cher suferă de dislexie severă, așa că școala era oricum un chin pentru ea. Cea care avea să devină deținătoare de Oscar și să se bucure de o cariera lungă s-a lăsat de școală la 15 ani.

Cher fara liceu

Foto: Hepta, Instagram