Blonde, ten măsliniu, cu ochii albastri și pătrunzători, cele două fetițe și-au câștigat rapid titlul de cele mai frumoase gemene din lume. Micuțele sunt ireal de frumoase, iar toată lumea rămână mută când le vede.

Gemenele Clements, sunt din LA, Orange County,  și au devenit faimoase la scurt timp după ce mama lor, Jaqi Clements, le-a creat un cont pe Instagram. Fetele adoră să stea la poze și par naturale în fața aparatului de fotografiat. Astfel, nu e de mirare că deja au aproape un milion de fani pe Instagram și au semnat contracte cu două agenții de fotomodele.  Leth Rose și Ava Marie  au avut câteva pictoriale în reviste și au devenit imaginea unor branduri de haine pentru copii, iar acum toată lumea le compară cu modelul francez, în varsta de 17 ani, Thylane Blondeau. Franțuzoiaca a fost numită cea mai frumoasa fată din lume la vârsta de 6 ani și a devenit cel mai tânăr model care a apărut în French Vogue.

„Le-am prezentat ideea mea fetelor, de a încerca modeling-ul, în paralel cu lecțiile de dans și înot pe care le practică săptămânal, iar ele au fost mai mult decât încântate”, a dezvaluit Jaqi.

Sunt cele mai frumoase gemene din lume. Oamenii rămân muți când le văd pe stradă. Par irealeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Și fratele lor este fotomodel

Însă, nu-i de mirare că fetele sunt atât de frumoase. Ele seamănă foarte bine cu mama lor, de la care au moștenit cele mai bune trăsături, iar fratele lor mai mare, Chase Robert, este, de asemenea, fotomodel.

Gemenele identice Ava Marie  și Leah Rose Clements au venit pe lume pe 7 iulie 2010, iar de câte ori Jaqi ieșea cu ele pe stradă, oamenii o opreau și îi spuneau că micuțele sunt incredibil de frumoase. Astfel de comlimente primea încă de pe vreamea când fetițele aveau doar 2 luni.

„Îmi aduc aminte că mă opreau străini pe stradă și mă întrebau dacă sunt gemene, iar apoi spuneau de fiecare dată: Wow, sunt atât de frumoase, ar trebui să te gândești să le faci fotomodele”,  a mai declarat mama.

 

Jaqi a recunoscut că le-a înscris la o agenție de fotomodele încă de când aveau doar 6 luni, dar apoi le-a retras pentru că s-a gândit că sunt mult prea mici pentru așa ceva. „Mi s-a părut prea mult”, a declarat Jaqi.