Nimic mai greșit! Cei doi au gesturi de tandrețe indiferent de moment și cadru și poate tocmai asta îi ține împreună și menține flacăra pasiunii. O dovadă în acest sens e tocmai o fotografie postată de actriță pe Instagram, instantaneu în care cei doi se sărută pasional, în timp ce țin în mână burgeri pe jumătate mâncați.

Poza e făcută în mașină, în timp ce cei doi se îndreptau către sala în care se ținea gala Globurilor de Aur, duminică seara.

 

View this post on Instagram

 

Fun Night W My Fella . Congratulations to All! And to all a good ( burger) night. ?

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Deși ambii sunt îmbrăcați elegant, au ales să nu meargă într-un restaurant ”de fițe”, ci să cumpere din mers câte un burger, întocmai ca americanii de rând.

Vedeta din ”Pretty woman”, în vârstă de 51 de ani, a fost inspirată să mănânce înainte de gala, știindu-se faptul că cina de la Globurile de Aur se ține în timp ce celebritățile se pozează pe covorul roșu. Prin urmare, toată lumea rămâne flămândă în seara galei. Tocmai de aceea, anul acesta, actrița Melissa McCarthya adus cu ea 30 de sandiciuri pe care le-a înmânat colegilor de breaslă. A promis că la ceremonia de anul viitor va aduce hod-dogi.

Revenind la ”frumușica” Julia Roberts, aceasta l-a cunoscut pe actualul soț pe platoul de filmare al producției ”The Mexican”, în anul 2000. În acea vreme, ea se întâlnea cu actorul Benjamin Bratt, iar el era căsătorit cu Vera Steimberg. Danny Moder

Danny Moder a depus actele de divorț peste un an, iar când acesta a fost finalizat, el și Julia s-au căsătorit, în iulie 2002, la ferma ei din New Mexico. Împreună sunt părinții lui Henry, de 11 ani, și a gemenilor Hazel și Phinnaeus, de 14 ani.

Vezi și Julia Roberts divorțează? Iată cu ce probleme majore se confruntă ea și soțul ei

Citește și: