De-a lungul vremii, însă, au tot ieșit la iveală detalii scandaloase despre mariajul lor. Actrița a recunoscut că a avut o relație conjugală și ambii la un vorbit, la un moment dat, despre căsătoria ”deschisă”, în care fiecare era liber să experimenteze pe plan amoros și sexual cu alte persoane.

Soția lui Will Smith a fost alcoolică și nu numai: ”Beam trei sticle de vin singură, acasă. Și credeam că totul se rezolvă cu sex”

„Avem o dragoste profundă unul pentru celălalt şi încercăm să ne dăm seama ce înseamnă acest lucru pentru noi”, a explicat Jada Pinkett Smith într-un alt interviu acordat revistei People.

Mulți s-au întrebat cum poate rezista o astfel de căsătorie și iată că, după ani, a venit și răspunsul: nu poate!

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că ea și soțul ei, Will Smith, nu mai sunt împreună de ani de zile! Potrivit acesteia, cei doi parteneri au „vieți complet separate” încă din 2016. Practic, sunt despărțiți, de facto, chiar dacă nu au semnat și un act în acest sens.

Cei doi au ținut secretă despărțirea deoarece încă nu erau pregătiți să se adreseze publicului, de a-l înfrunta, au spus ei pentru CNN.

Legal vorbind, cei doi nu sunt încă divorțați, iar Jada Pinkett Smith a vorbit despre situația dintre ea și soțul ei. „Încă încercăm să ne dăm seama cum stau lucrurile între noi, cum putem rămâne parteneri”, a spus Jada Pinkett Smith, în vârstă de 52 de ani, actriță și cântăreață.

„Cum spunem asta oamenilor? Încă nu am reușit să ne dăm seama”, a mai completat aceasta, conform sursei citate.

Will Smith And Jada Pinkett Smith Separated In 2016SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Will Smith și soția sa sunt despărțiți din 2016

Cele două vedete s-au întâlnit în 1994 pe platourile de filmare ale serialului „The Fresh Prince of Bel Air”, când Will Smith era deja căsătorit.

Cel mai dificil moment din căsnicia lui Will Smith: ”45 de zile în șir….”. Secretul căsniciei lor

Au devenit soț și soție în anul 1997 și au împreună 2 copii, pe Jaden și Willow Smith, ambii deja mari.

Amintim că în anul 2020, cântărețul August Alsina a mărturisit că a avut o relație cu Jada Pinkett Smith, care a și recunoscut acest lucru.

Scandal uriaș în SUA! Soția lui Will Smith, idilă amoroasă cu un  bărbat cu 21 de ani mai tânăr. Ce spune despre divorțul de actor

Vezi și Will Smith și Jada Pinkett Smith, controversele unei căsnicii de peste 20 de ani: mariaj deschis, despărțiri, înșelat. Spun, totuși, că au un parteneriat pe viață

Citește și:

Cum a ajuns să se mărite Narcisa Suciu, deși nu voia. Cum a convins-o cel care i-a devenit soț. A cam pus-o în fața faptului împlinit!

Cristina Bălan a slăbit aproape 10 kilograme și acum a spus și cum. Câte kilograme are vedeta, mamă a trei copii