Kate Middleton s-a căsătorit cu prințul William în urmă cu 10 ani, iar povestea lor de iubire pare desprinsă din povești, dar ca în orice relație ducii de Cambridge recunosc că ei mai au probleme în mariaj.

Un expert regal a dezvăluit pentru presa britanică că ducele și ducesa de Cambridge au avut și ei „urcușuri și coborâșuri” în mariaj, ca orice alt cuplu, dar întotdeauna și-au respectat îndatoririle regale și au slujit-o pe regină

Cei doi au fost iubiți în facultate și s-au căsătorit în urmă cu 10 ani, în aprilie 2011, iar acum au împreună trei copii adorabili. Ei s-au întâlnit ani întregi înainte ca William să se pună în genunchi și să-i ceară mână, pentru că ducele a vrut să se asigure că iubita lui este pregătită pentru viața regală înainte să intre oficial în familia lui.

Într-un interviu special pentru OK Magazine, ediția britanică, pentru aniversarea a 10 ani de la nunta lor, expertul regal Duncan Larcombe a dezvăluit că deși cei doi par mereu fericiți când apar în public, și ei mai au probleme și tensiuni în mariaj ca orice alt cuplu.

„William și Kate au trecut prin zece ani de căsătorie și îndatoriri regale, fără să se plângă nici măcar o dată. La fel ca orice cuplu, au avut urcușuri și coborâșuri, certuri și tensiuni. Dar angajamentul lor față de regină și față de această țară a fost de neclintit, iar controversa cu privire la plecarea lui Meghan și Harry din Marea Britanie a făcut acest lucru și mai clar. ”, a spus acesta făcând referire la faptul că Meghan cu Harry nu doar că au plecat când le-a fost greu, dar au ales să se și plângă în public despre viața în familia regală, după doar doi ani de mariaj.

Prince William And Kate Tied The Knot 10 Years AgoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Kate și William se pregătesc să preia într-o zi tronul Marii Britanii, ocupat de regina Elisabeta a II_a. Mulți sunt convinși că prințul Charles e prea bătrân să mai ocupe tronul, fapt pentru care îl va lăsa pe fiul lui să-i preia coroana britanică.

„Regina este conștientă de faptul că statutul lor s-ar putea schimba în curând dramatic – atunci când propria ei domnie se va încheia. Orice ar decide, ca regină și bunică, nu va lăsa această ocazie să treacă fără a le aduce un tribut lui Kate și William ”, a mai spus Duncan.