Simona Gherghe a trecut printr-o adevărată provocare în ultima vacanță din Grecia. Fiica vedetei a avut probleme de sănătate, astfel că și vacanța lor a avut de suferit.

Chiar dacă, la vremea respectivă, prezentatoarea a povestit pe Instagram prin ce a trecut cu Ana, aceasta s-a gândit să dezvolte pe larg subiectul și să le dea și un sfat prețios celor din comunitatea sa, care s-ar putea afla în aceeași situație. În acest sens, vedeta a început prin a povesti faptul că fiica ei a avut o febră foarte mare, simptom cu care cea mică s-a confruntat extrem de rar în trecut. Îngrijorată, Simona Gherghe s-a decis să ceară imediat ajutorul medicilor specialiști din Grecia.

„Vreau să vorbesc despre ce ni s-a întâmplat în vacanța în Grecia. De obicei sunt foarte organizată, când vine vorba despre călătorii, dar acum, pentru că este o perioadă aglomerată, cu oboseală, cu copii, aveam în minte să fac asigurările de sănătate și evident că am uitat.

Mi-am adus aminte când cu copilul cu febră am ajuns în cabinetul medicului pediatru din Grecia și m-a întrebat doamna asistentă dacă avem asigurare de călătorie și mi-a picat cerul în cap.

Febra ei a persistat foarte mult, vreo 30 de ore de febră puternică și imediat la 3 ore urca. Ana este un copil care nu face febră și mi-am dat seama că ceva nu este în neregulă și m-am dus să o mai vadă un doctor.”, a povestit Simona Gherghe pe Instagram.

Cât a plătit Simona Gherghe pentru consultul fiicei ei

Mai mult, pentru a se asigura că diagnosticul pus este unul bun, vedeta s-a decis să mai meargă cu fiica ei și la al doilea doctor. În final s-a confirmat faptul că Ana se confrunta cu o amigdalită acută.

Cât a plătit pe cele două consultații medicale? O sumă usturătoare! Totul din cauza faptului că a uitat să facă asigurări medicale înainte de plecarea în vacanță.

În acest context, Simona Gherghe îi sfătuiește pe toți cei din comunitatea sa să nu facă aceeași greșeală, pentru că o sumă modică de bani te poate salva în aceste situații.

„Un consult banal a costat 120 de euro. În total, ne-a costat 200 de euro. Ana a fost pusă pe antibiotic. Banii erau decontați dacă am fi avut o asigurare de călătorie pe care o facem permanent, nu plecam fără.

Sfatul meu este să faceți aceste asigurări, char dacă dați 200 de lei, dar puteți recupera niște bani. Este 200 de lei pentru toată familia, pentru patru persoane. ”, a continuat celebra prezentatoare.

Simona Gherghe se pregătește pentru un nou concediu

Nici nu s-a întors bine din Grecia, că Simona Gherghe se pregătește să plece într-o nouă destinație cu familia ei. De data aceasta, prezentatoare își asigură fanii că are toate documentele necesare deplasării.

„Acum ne pregătim să plecăm iar, dar avem asigurarea făcută din timp, ca să nu mai fie probleme – atunci a fost greșeala mea, am uitat”, a continuat celebra prezentatoare.

Vezi și Simona Gherghe a ajuns cu fetița la spital, în vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat cu micuța: „După teste și consultații, am găsit…”

Citește și:

Cele mai frumoase poze de la nunta lui Nasrin Ameri. Cum se asortează Valentina Pelinel și Cristi Borcea atunci când sunt nași la nunți și botezuri

Emily Burghelea a dat cărțile pe față: ”Dani Oțil mi-a făcut avansuri”. Ce a putut să spună despre Mirela Vaida