Cu toate acestea, Gabi Bădălău susține că artista are cereri exagerate de la ei. După ce Gabi Bădălău a declarat, în urmă cu câteva zile, că soția sa i-a cerut la divorț 15.000 de euro, acesta a trimis actele doveditoare de la mediere, la Xtra Night Show.

Astfel, el a făcut publice actele de la mediere, în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena Stars. Omul de afaceri a dezvăluit că au existat două variante de înțelegere între cei doi soți, potrivit click.ro.

În prima, cea din 2019, cei doi stabileau de comun acord ca solista să primească un apartament de 4 camere în Zona Nord Sisești pe numele copiilor și o mașină. Nu se menționează nimic de banii de pensie alimentară pentru cei doi copii, Gabriel (6 ani) și Nicholas (4 ani).

Ulterior, a mai existat o a doua înțelegere între cei doi, acolo unde Claudia Pătrășcanu a mărit serios miza, cerând pentru cei doi copii nu mai puțin de 10.000 de euro lunar. La acești bani se adauga obligația lui Bădălău de a construi o casă pe un teren de la Corbeanca, de 5 camere. În cazul în care casa nu s-ar fi construit, Claudia ar fi primit 100.000 euro despăgubiri. Claudia ar mai fi primit și mașină pe numele ei, iar copiii ar fi beneficiat de educație la școli înalte, unde se plătește lunar 2.500 de euro. Pentru fiecare copil, Claudia a cerut 3.400 de euro lunar, în total 7.800 de euro cheltuieli pentru creșterea lor, plus banii de școală, totalul fiind de 10.000 de euro.

După ce soțul ei a dezvăluit înțelegerile din acte, Claudia Pătrășcanu a reacționat imediat și a intervenit în direct pentru a da lămuriri în privința partajului mult-discutat.

“În 2019, atunci când Gabi și-a făcut amantă, eu am cerut acest divorț. Nici el și nici părinții nu au fost de acord. Am ajuns amândoi împreună cu avocații într-un cabinet de mediere. În acel contract el mi-a zis: scrie ce-ți dorești. Eu am vrut să rămân în casa din Bolintin, să ne lase să stăm acolo și copiii să nu fie afectați și noi rămâneam doar prieteni. Știam că iubește pe alta. În 2019, am stabilit amândoi o sumă de 3.000 de euro, dar el a zis să nu o punem pe hârtie pentru că vrea să vorbească cu părinții. Peste o săptămână, am zis să revenim la mediere, dar Gabi nu a mai venit. În timpul acesta, el și-a continuat viața cu amanta, eu am rămas cu copiii în casă și el nu mai venea acasă. M-a dat afară din dormitorul conjugal pentru că el nu mă mai vrea, pentru că iubește pe altcineva. Mi-am luat hainele și m-am mutat în dormitorul copiilor. Apoi am făcut a doua hârtie împreună, pentru că el mi-a spus că-și dorește un viitor mai bun pentru copiii, cea cu 10.000 de euro”, a declarat Claudia, la Xtra Night Show.

Mai mult, atitudinea Claudiei se pare că i-a deranjat și pe părinții lui Bădălău. Potrivit antenastars.ro, Niculae Bădălău ar avea de gând să depună plângere penală împotriva Claudiei, după ce aceasta ar fi făcut publice mai multe conversații și mesaje private, pe care le-ar fi folosit ca probe în procesul de divorț cu afaceristul, în scop denigrator. Sătul de perioada îndelungată în care Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au judecat în fața instanței, fără niciun rezultat, apropiații familiei afaceristului au dezvăluit că Niculae Bădălău s-ar pregăti să își convoace avocații pentru a pregăti actele necesare formulării unei plângeri penale pe numele fostei sale nurori, sub motivul violării corespondenței, mai menționează sursa citată.

Citește și:

Ce răsfățată e Monica Gabor în SUA! Imaginea de pe plaja din Malibu, postată de vedetă

Costi Ioniță, prima reacție după ce a fost eliminat de la Survivor România!