Meryem Uzerli, celebra Hurrem din serialul „Suleyman Magnificul”, este în culmea fericirii. A devenit mama pentru a doua oara și a făcut publice primele imagini cu bebelușul.

Cunoscuta actriță a născut vineri, 8 ianuarie, o fetita perfect sănătoasă și este în al noulea cer de fericire. Meryem mai are o fetiță, în vârstă de cinci ani, Lara, care s-a bucurat foarte tare că are o surioară.

„Ieri. 8.01.2020. Draga mea, LILY KOI ….Lara Jemima, tatăl tău și cu mine suntem foarte fericiți să te întâmpinăm în familia noastră. Ne simțim recunoscători și fericiți că ni te-ai alăturat. Fii protejată la nesfârșit!”, a scris Meryem Uzerli pe contul ei de Instagram.

Meryem a jucat rolul sultanei HuremSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Presa din Turcia a scris că tatăl fetiței, iubitul actriței, s-a mutat anul trecut din SUA la Berlin, pentru a forma astfel o familie unită și fericită.

Meryem Uzerli a devenit cunoscută în special datorită rolului Sultanei Hurrem, din serialul istoric „Suleyman Magnificul”. După ce a fost părăsita de iubitul ei, Meryem Uzerli a fost nevoită să-și crească singură fetița, Lara.

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a ținut sarcina secretă până acum. De ce s-a retras așa repede de pe micul ecran?

O recunoști? Așa arăta celebra cântăreață în copilărie!