Deși Ștefania Ștefan, concurenta din echipa Războinicilor de la „Survivor România”, pare mereu sigură pe ea și puternică, dând de fiecare dată totul pe traseu pentru a aduce puncte pentru echipa ei, șatena a mărturisit în emisiune că, de fapt, este foarte vulnerabilă după ce timp ce șase ani a trecut printr-un coșmar din cauza persoanei pe care o iubea.

Ștefania Ștefan s-a simțit jignită de Cătălin Zmărăndescu

steffsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Războinica a răbufnit și a dezvăluit printre lacrimi în emisiune prin ce a trecut, după ce s-a simțit jignită de Cătălin Zmărăndescu, care a acuzat-o că plânge fals, după ce războinicii au uitat să-i trimită mâncare lui Relu în exil. Ștefania a mărturisit că a suferit foarte tare din cauza faptului că a avut o relație foarte toxică, din care nu a putut să scape timp de șase ani. După ce și-a dat seama că lucrurile nu vor evolua niciodată în bine, concurenta a pus punct situației respective. În prezent, are un nou partener, care o face fericită și a învățat-o din nou ce înseamnă iubirea, după întreaga suferință prin care a trecut în relația anterioară.

„Când l-am auzit pe Cătălin (n.r. Cătălin Zmărăndescu) că îmi spune că plâng fals, m-a afectat foarte tare. Nu știu dacă el vrea să mă facă pe mine la psihic și mi-am dorit să spun, să vadă oamenii de acasă cum sunt eu. Eu vin dintr-o relație foarte toxică. Nu doresc niciunei femei ce am avut eu. Au fost 6 ani, nu doresc asta nimănui. Am trecut prin ea, am învățat, iar acum am un iubit care duce tot greul psihicului meu și traumelor mele și acțiunilor mele.

El are toată răbdarea și iubirea și tandrețea să mă accepte și să știe de ce. De-aia m-a afectat ce a spus Cătălin”, a povestit Ștefania, în emisiune, după ce a plâns când Războinicii au fost acuzați că nu i-au dat lui Relu Pănescu mâncare în Exil.

„Tu nu ai avut de când sunt la Survivor aici decât două cuvinte cu mine, cred că trei, și tu mă judeci pe mine doar din văzute, că mă vezi, că sunt falsă, că plâng fals?”, a mai spus Ștefania despre Zmărăndescu, în timpul testimonialelor.

Cine este Ștefania Ștefan de la Survivor România?

Ștefania Ștefan și actualul ei iubit par foarte fericiți împreună, după cum demonstrează pozele puse de cei doi pe rețelele de socializare. Cei doi merg împreună în drumeții și au multe imagini în care se află în natură, semn că sunt amândoi două firi sportive și par foarte îndrăgostiți.

Ștefania Ștefan este din Lupeni, județul Hunedoara, însă locuiește în Timișoara. Tânăra este pasionată de sporturile de iarnă și este online streamer. Mai exact, Ștefania Ștefan de la „Survivor România” 2022 se filmează în timp ce joacă diverse jocuri pe calculator. Ea este pasionată de gaming, dar îi place și să călătorească. Concurenta a studiat la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara.