Frumoasa vedetă a mărturisit că în cele 14 zile de izolare a plâns foarte mult. E adevărat că i-au curs lacrimi și când își făcea injecții în burtă pentru că erau foarte dureroase, dar cea mai mare suferință i-a fost provocată de dorul de familia ei, mai ales de fetița ei.

A durut-o cumplit că nu a putut să fie alături de micuța Zenaida de ziua ei, de Sf Mărie. Cu toate acestea, Adelina a avut grijă să nu-i lipsească nimic fetiței, deși era izolată alături de bunicii ei.

Adelina_Jurnal_de_izolare_8.1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„O prietena imi scrie ca maine e Sfanta Maria. Dintr-odata ochii mi se umplu de lacrimi. Uitasem… sau poate mintea mea a vrut să uite, ca sa nu-mi mai dea inca un motiv de tristete. Mâine este ziua ei, a micutei noastre. Mami, izolata si infectata cu Covid19, tati, negativ, dar izolat si el. Mi se pune un nod in gat. E doar cu bunicii de ziua ei, izolati in formula de 3. Sun repede si ii comand un tort si multe baloane. Nu pot sa nu fiu langa ea macar cu o atentie. Regret ca n-o pot strange in brate, dar nu e vina nimanui ca suntem in aceasta situatie. Vor veni si zile mai bune si ii promit telepatic ca vom recupera! Virgil nu vrea sa dezvolte subiectul prea mult. Stie cat de greu ne este amandurora si nu vrea sa ma faca sa ma gandesc la asta mai mult decat este cazul.
O sun cu Facetime si alearga prin toata casa de bucurie. Ia telefonul și il pupa de mai multe ori. Ma pot declara pierduta”, a mărturisit Adelina, în ziua șapte de izolare.

Adelina a dezvăluit că soțul a fost negativ și se pare că și fiica, dar au stat izolați și ei, în locuri diferite.

Citește și:

Adelina Pestrițu, noi detalii despre starea ei: „Ce a fost greu a trecut…”

Alin Oprea, noi acuzații la adresa soției lui. I-a îndepărtat toți prietenii și familia