Linda Gray, spectaculoasa Sue Ellen, a vorbit deschis despre viața ei sentimentală în cartea ei,  intitulată „The Road to Happiness is Always Under Construction”, pe care a lansat-o în urmă cu trei ani.  Ea a făcut dezvăluiri neașteptate despre mariajul eșuat și abuziv  cu fotograful Ed Thrasher, cu care s-a măritat în 1962, pe când era foarte tânără. Au fost căsătoriți  timp de 21 de ani până în 1983 și au avut împreună doi copii, însă nu s-a simțit deloc iubită de soțul ei,  iar acest lucru a dărâmat-o, spunând că se simțea ca într-o închisoare lângă el. De atunci, Linda a preferat mai bine să fie singură decât să meargă din nou în fața altarului.

Larry Hagman, Linda și Patrick erau faorte buni prieteniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Cele mai recente imagini cu Bobby din „Dallas” i-au șocat pe fani. Cum arată acum Patrick Duffy

Lary Hagman îi speria pe iubiții Lindei Gray

Mai mult, într-un interviu mai vechi, Linda a vorbit și despre relația dintre ea și cei doi grei ai serialului„ Dallas”, Bobby și JR, cele mai îndrăgite personaje din film.  Aceasta a mărturisit că între ei s-a legat o frumoasă prietenie, iar de câte ori încerca să-și facă un iubit, îndrăgitul Lary Hagman, cel care i-a dat viață lui JR, îl punea imediat pe fugă, pentru că i se părea că niciunul nu este suficient de bun pentru ea. <>, a declarat actrița.

„Noi trei ( Linda, Larry și Patrick-n.r.) eram prieteni foarte buni. Eram foarte uniți”, a mai spus Linda.

Însă, se pare că relația ei cu Patrick (69 de ani) a trecut de ceva timp linia prieteniei. Celebrul actor a suferit foarte tare după  ce soția lui, Carlyn Rosser Duffy, cu care a fost căsătorit 41 de ani, a murit la începutul anului 2017, după o luptă lungă din boala. Pierderea ei aproape l-a distrus și a decis să se retragă o perioadă din atenția publicului. Însă, se pare că alături de el a fost Linda, care a reușit să-l facă să treacă peste această perioadă neagră din viața lui. Mai mult, Duffy zâmbește din nou de când se afișează alături de fosta lui colegă de platou. Cei doi au fost surprinși tot mai des împreună în ultima vreme, iar de fiecare dată i-au uimit pe toți cei din jurul lor prin faptul că se țineau de mână și erau extrem de apropiați.

Cel mai recent, ei și-au făcut apariția împreună la teatrul din Beverly Hills, California, la lansarea filmului  „Warning Shot”, unde, de asemenea, apropierea dintre ei au atras privirile tuturor. În plus, cei doi nu s-au ferit deloc de blițurile aparatelor de fotografiat.

 

Citește și: