Nu mulți știu, dar Grațiela Brâncuși, stră-strănepoata sculptorului Constantin Brâncuși, este pe cale să-și creeze un nume mare la Hollywood. În vârstă de 33 de ani, tânăra a fost căsătorită cu un reputat actor din Cetatea Filmului, Tim Robbins.

Grațiela Brâncuși a fost căsătorită cu actorul Tim Robbins

Grațiela Brâncuși și Tim Robbins. Foto: Profimedia
Grațiela și Tim Robbins. Foto: Profimedia

Ioana Grațiela Brâncuși și Tim Robbins, câștigător al premiului Oscar, s-au cunoscut în 2016 în timp ce lucrau la compania The Actors’ Theater, unde Grațiela era coordonator de marketing, iar Tim, director artistic.

Cei doi, pe care îi desparte o diferență de vârstă de 30 de ani, au fost fotografiați prima oară împreună la premiera serialului „Here and Now”, în februarie 2018. În noiembrie 2019, au apărut imagini cu Grațiela purtând un inel de logodnă cu diamant. Mariajul lor secret, niciodată asumat public, nu a durat mult. La începutul lui 2021, actorul câștigător de Oscar depunea actele de desfacere a căsătoriei la tribunal, scrie Daily Mail.

Tim Robbins a câștigat în 2004 premiul Oscar pentru Cel mai bun rol secundar în filmul Mystic River și trei Globuri de Aur pentru rolurile din Mystic River, Short Cuts și The Player. Deși a avut o relație de 23 de ani cu Susan Sarandon, cu care are și doi băieți apropiați de vârstă cu Grațiela, Robbins nu s-a căsătorit niciodată cu actrița din “Thelma și Louise”.

Stră-strănepoata lui Constantin Brâncuși a studiat Jurnalismul

Grațiela Brâncuși este stră-strănepoata sculptorului Constantin Brâncuși. Foto: Profimedia
Grațiela Brâncuși este stră-strănepoata sculptorului Constantin Brâncuși. Foto: Profimedia

Grațiela s-a născut pe 23 iulie 1990, la Timișoara, și a crescut în România. A fost mereu o persoană curioasă care iubește să învețe lucruri noi. Asta a făcut-o să se îndrepte spre jurnalism, domeniu pe care l-a studiat la Universitatea din București. Cu toate acestea, s-a îndrăgostit de un alt domeniu, cel al teatrului și al filmului.

Grațiela Brâncuși a debutat în lumea filmului în 2021

Grațiela Brâncuși și Tim Robbins. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Grațiela nu are multă experiență “pe sticlă”, însă debutul ei, în 2021, în seria limitată „1883”, un spin-off al serialului „Yellowstone”, s-a dovedit a fi unul de succes. În serial joacă staruri de primă mână, precum Sam Elliott, Tim McGraw și Faith Hill. Ea o interpretează pe Noemi, o văduvă rromă. De altfel, Grațiela, descendenta lui Brâncuși, are origini române, rrome și grecești. Constantin Brâncuși a avut un singur fiu, pe care însă nu l-a recunoscut. Este vorba despre John Constantin Brâncuși Moore, din relația amoroasă cu pianista Vera Moore.

În 2023, s-a alăturat distribuției serialului “Mayor of Kingstown”, în rolul Tatianei. Protagonist este actorul Jeremy Renner, care la începutul anului a fost la un pas de moarte, după ce un plug de zăpadă de șapte tone l-a strivit.

Citește și: Divorț la Hollywood!Tim Robbins divorțează de soția româncă

Citește și: Harrison Ford, iubire de mai bine de două decenii cu Ally McBeal. Diferență de vârstă de 22 de ani, dragoste încă vie, viață de cuplu trăită cu discreție și eleganță

Citește și: 15 lucruri pe care nu le știai despre Nicole Kidman. Îi e frică de fluturi, e una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume și are doi copii adoptați cu Tom Cruise