Catrinel Menghia, cunoscută și drept Catrinel Marlon, a atras toate privirile la opera din Monte-Carlo. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, din dantelă, lungă, ce-i punea în evidență burtica de gravidă. Aceasta este destul de proeminentă pe semne că sarcina celebrului fotomodel român este destul de avansată.

Gala For The Global Ocean – MonacoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Catrinel Marlon, apariție răvășitoare la Paris! A pozat cu sânii la vedere, într-o rochie spectaculoasă

Catrinel Menghia este logodită cu italianul Massimiliano Di Lodovico

Talentata actriță și fotomodel  trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu  italianul Massimiliano Di Lodovico (40 de ani), un faimos producător de film,  cu care este logodită. Cei doi au o relație de mai bine de șase ani și acum vor deveni părinți. Celebra româncă nu a făcut deocamdată nicio declarație.

„Massimiliano este… a fost cel mai bun prieten al meu  și dintr-o mare prietenie s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Se cunoaște cu familia mea, părinții se cunosc. Facem sărbătorile împreună. Fiecare Crăciun, Paște,” a spus Catrinel Menghia, pentru Antena Stars, într-un interviu mai vechi.

Catrinel Menghia a mai fost căsătorită cu fostul fotbalist Massimo Brambati. Cei doi au divorțat după șapte ani de căsnicie, în anul 2012.

Fotografii: Northfoto

Citește și: