Redăm, integral, știrea inițială publicată de site-ul stirileprotv.ro. Articolul a fost, ulterior, șters.

„Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri. În urmă cu două zile, presa anunța că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19. Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii”, a fost știrea inițială, publicată de PRO TV.

Fiica lui Florin Salam, reacție furibundă

După nici o oră, fiica lui, Betty, a avut o intervenție categorică pe Instagram și a dezmințit informația. ”Cel care a scris acel material  de la Pro Tv, ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva? Să induci lumea în eroare și să îi bagi în panică?! Te sfătuiesc să-ți dai demisia. Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scri tu despre tatăl mei, sper să nu atragi  tu”, a scris Betty pe Instagram.

bettySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Florin Salam a dezmințit știrea că „a murit”, însă postarea a fost ștearsă

După reacția fiicei, pe pagina oficială de Facebook a manelistului a apărut următorul mesaj: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV”. Mesajul a fost șters, ulterior, creând și mai multă confuzie. Cel mai probabil, acesta a fost scris de managementul sau de familia manelistului.

Reacția soției Roxana Dobre: „România ar trebui să se roage pentru Florin”

Și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam a avut o reacție oficială. Cancan.ro scrie că „situația nu e tocmai roz” și publică declarația Roxanei Dobre: „Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”.

Florin Salam s-a filmat pe patul de spital

Spre finalul zilei, în jurul ore 23.00, pe contul de Instagram al lui Betty, fiica lui Salam, apare un filmuleț în care însuși Florin Salam aduce lămuriri despre starea lui de sănătate. Este vizibil afectat, tras la față, palid, nebărbieri și obosit. ”Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste. Dar ceea ce urlă pe la televizoare și ce spun în presă, nu se poate așa ceva, nu-mi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva”, spune Salam, în filmulețul postat.

Florin Salam a fost internat în spital miercuri, 10 august

Miercuri, 10 august, Florin Salam s-a simțit foarte rău, iar medicii l-au diagnosticat cu COVID-19. Roxana Dobre, soția sa, a fost cea care l-a dus de urgență pe solist la spital. Starea cântărețului de manele nu a fost una tocmai bună, el având nevoie de oxigen și fiind conectat la aparate.

Florin Salam mai fost internat cu Covid și anul trecut. Fratele lui a fost ucis de coronavirus

Florin Salam a trecut prin clipe dificile și anul trecut din cauza Covid – 19. Și atunci a fost internat în spital. În plus, el are și probleme de sănătate mai vechi.

Fratele artistului a murit după ce s-a îmbolnăvit de Covid. Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a fost răpus de Covid în 2020, după ce a stat internat timp de o lună în Spitalul Matei Balș. Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace.

După ce fratele lui a fost internat, Florin Salam a organizat o conferință de presă în fața Institutului „Matei Balș” pentru a-i forța pe medici să ofere familiei informații în legătură cu starea de sănătate a fratelui său.