Tatăl, Viktor Knavs, de 74 de ani, și mama, Amalija Knavs, de 72, erau niște oameni simpli în țara lor nativă, Slovenia, nefăcând patre din elită. Tatăl, însă, a fost membru al Partidului Comunist.

Nu erau însă săraci, făcând afaceri cu mașini și motociclete chiar cu statul, după cum se arată într-o carte despre prima doamnă, ”Melania Trump – The Inside Story. Nu se poate spune, însă, că erau nici bogați, mai afirmă autorul, Bojan Požar.

Aceștia locuiesc în prezent legal în SUA, având cartea verde și fiind rezidenți permanenți. După ce Melania s-a căsătorit cu Donald Trump, au venit în SUA, locuind într-un penthouse din Trump Tower pentru a fi alături de fiica lor și de nepotul Barron.

parintii Melaniei Trump

Are o soră și un frate vitreg, rezultat dintr-o aventură extraconjugală a tatălui

Melania nu e singură la părinți. Mai are o soră mai mare, Ines Knauss, care și ea a locuit o vreme în Trump Tower.

Nu se știu prea multe despre ea în afară de faptul că este artistă. La un moment dat, Melania chiar a postat pe Instagram o schiță a surorii sale.

Însă pe pagina de Facebook a lui Ines, care i-a fost și domnișoară de onoare Melaniei, sunt destule fotografii din copilăria celor două.

Melania are și un frate vitreg, Denis Cigelnjak, rezultatul unei aventuri extraconjugale a tatălui său. Până acum nu l-a întâlnit niciodată.

Melania vorbește cinci limbi

Revenind la Melania, născută Melanija Knavs în 26 aprilie 1970, e demn de știut faptul că vorbește cinci limbi: cea nativă, engleza, italiana, franceza și germana. Și fiul ei și al lui Trump vorbește slovena, limbă în care comunică cu bunicii lui pe linie maternă.

Melania s-a născut în Novo Mesto, sud-estul țării, care în acea vreme făcea parte din Iugoslavia aflată sub conducerea lui dictatorului Tito. Ulterior familia s-a mutat în Sevnica, Slovenia, după care Melania a ajuns să locuiască o vreme în Ljubljana, unde studia arhitectura și designul. Și-a întrerupt însă studiile pentru a fi model la Milano.

Melania, care măsoară 1,8 metri, și-a început cariera de model foarte devreme, de la vârsta de cinci ani. La 16 ani făcea reclame pentru televiziune, iar până la 18 ani deja semnase un contract cu o agenție de modele din Milano. În 1996 s-a mutat la New York, unde lucra tot în modelling. În 2006 a obținut cetățenia americană.

Pe Donald Trump l-a cunoscut în 1998, la o petrecere după Săptămâna Modei la New York. În 2004 s-au logodit, iar un an mai târziu s-au căsătorit pe domeniul Mar-a-Lago, care îi aparține lui Trump.

În 2006 s-a născut și unicul copil al cuplului, Barron.

Deși a trăit într-o țară comunistă, Melania a fost botezată în secret, ea fiind catolică. În afară de Jackie Kennedy e singura primă doamnă catolică pe care a avut-o SUA.

Foto: NorthFoto

Vezi și Află pe cine copiază Melania Trump! E cea mai frumoasă regină

Citește și: