Totul se întâmpla când amândoi jucau în filmul de dragoste “Inventing the Abbotts”, la mijlocul anilor 90. “M-am îndrăgostit de Joaquin în secunda în care l-am văzut”, povestea Liv, în 1997.

Au ținut relația secretă, nici măcar colegii de platou nu au știut. Tot Liv povestea că Joaquin se așeza la machiaj și îi spunea celei care îl pregătea pentru filmare: “O, Doamne, Liv arată așa de bine!”, dând de înțeles că niciodată nu și-ar putea imagina că ar ajunge la ea. “Iar ea îl credea!”, povestește actrița acum în vârstă de 42 de ani.

Povestind despre această relație, Liv o descrie că fiind pură, sinceră. “Voiam, sperăm și mă rugăm să dureze veșnic”, povestește ea.

Cât despre Joaquin, cu doi ani mai vârstnic, acesta era cucerit mai ales de sinceritatea ei și, întâi de toate, îi prețuia prietenia. “Ziceam vizavi de ea că am un nou prieten, că am un prieten cu adevărat minunat!”, povestea și el cu ani în urmă.

S-au despărțit în 1998, dar au rămas prieteni și nu doar de ochii lumii. Au avut multe proiecte împreună și nu pentru că viața îi aducea împreună, ci pentru că aveau aceleași țeluri și voiau să le ducă la capăt împreună. S-au sprijinit întotdeauna, multă vreme după ce nu au mai format un cuplu. În 2010, 2015, când fiecare s-a alăturat cauzei caritabile pe care celălalt o sprijinea sau o inițiase.

„A fost prima mea iubire!”

Cu altă ocazie, Liv declara: “Eram așa de tineri când eram împreună, eu 18, el 21. A fost prima mea iubire. Până și simțul umorului mi l-am croit după el”.

Despărțirea a venit pentru că cei doi nu au mai vrut să se lupte unul cu celălalt, după cum a declarat el, în 1999. “Cred cu adevărat că oamenii care vin în viața ta și tu într-a lor o fac pentru un scop. Și știu că atunci când eu și Liv ne-am întâlnit a fost cu un scop – cu adevărat aveam nevoie de ea și ea de mine.

Iar la un anumit moment, am încetat să ne dezvoltăm împreună, nu am mai progresat și am luat decizia matură de a merge mai departe singuri, chiar dacă încă exista o dragoste mare acolo.

Nu am ce bârfe să va spun. Sunt recunoscător pentru timpul pe care l-am avut împreună”, declara și actorul de mai multe ori nominalizat la Oscar, cel care acum face furori cu “Joker”.

Când ești satisfăcut, încetezi să mai lupți, iar mie îmi place să mă lupt. Asta mă face să progresez în mod constant și să evoluez. Niciodată nu sunt satisfacut și sper nici să nu fiu”, mai spunea Joaquin.

După despărțire, la 15 ani distanță, tot el spunea că a avut “inima sfărâmata”. Multă vreme a simțit, loegat de Liv: “A fost o persoană pe care am iubit-o cu adevărat și cu care lucrurile nu erau terminate”, a mărturisit tot el.

În prezent, la vârstă de 44 de ani, el e logodit cu actrița Rooney Mara, cu care a jucat într-un film în 2018.

joaquin pheonix

Liv, impreuna cu sotul si mezinii sai

Cât despre Liv, această este logodită cu un agent sportiv, Dave Gardner, cu care are doi copii: Sailor, de 4 ani, și Lula, de 3 ani. Mai are un băiat de 14 ani, Milo, dintr-o căsnicie anterioară, cea cu Royston Langdon. E mămică full-time, dar poate fi văzută în “Ad Astra”, dar și în serialul “Harlots”. 

Vezi si Cenușa lui Freddie Mercury i-a fost încredințată unei femei, dragostea vieții lui, chiar la dorința artistului. Povestea lor ciudată de iubire

Citeste si: