Iar cel mai mare este Raphael de Niro, în vârstă de 43 de ani, rezultat dintr-un mariaj anterior, cu actrița de culoare Diahnne Abbott, în vârstă de 73 de ani. De Niro și Abbott au fost căsătoriți în perioada 1976 – 1988. Născut în Los Angeles, acesta s-a mutat la New York, unde a lucrat inițial în vânzări, chiar din ușă în ușă, asistent de producție pe platourile de filmare pentru tatăl său, a lucrat inclusiv în restaurantul acestuia, Nobu, și chiar ca actor, apărând în ”Awakenings”, ”Raging Bull” sau în ”Love Streams”.

Copilul Raphael nu a știut niciodată că părinții săi erau faimoși. Abia către sfârșitul anilor 80 a realizat acest lucru, dar niciodată nu a încercat să profite de celebritatea lor.

A frecventat Universitatea din New York, pe care nu a terminat-o însă.

În cele din urmă și-a găsit menirea ca agent imobiliar. Și nu unul oarecare, ci unul de succes, având printre clienți celebrități ca Jon Bon Jovi, Renee Zellwegger, Travis Kalanick, Kelly Ripa și nu numai.

Numai în 2016, acesta a vândut proprietăți în valoare de 721,4 milioane de dolari, în New York.

Raphael De NiroSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cât despre fosta sa soție, Claudine De Matos, de care a divorțat în 2017, aceasta se întâlnește în prezent cu un actor de Oscar.

Vezi și Cel mai urât divorț de la Hollwyood. Robert de Niro și-a părăsit soția  după 20 de ani de căsnicie. E șocant ce poate să spună soția lui despre marele actor. L-a făcut de râs

Citește și: