Dezvăluirea a fost făcută chiar de tatăl celor doi, Timothy Affleck, în vârstă de 74 de ani. Acesta a declarat într-un interviu recent că de vină pentru insuccesele din viața personală a fiilor săi, așa cum ar fi divorțul lui Ben Affleck de Jennifer Garner, cu care are trei copii, dar și pentru alcoolismul de care suferă Ben și Casey, e Hollywood-ul ”dezgustător”.

A fi parte din această industrie pune o presiune enormă pe indivizi, iar aceștia cedează, mai devreme sau mai târziu.

De menționat e faptul că și tatăl celor doi actori, Timothy, a suferit de alcoolism. Acesta a jucat alături de Casey în filmul ” I’m Still Here”, în 2010. Într-o vreme, însă, cu mulți ani în urmă, el era om de serviciu la o universitate.

Divorțat și cu doi copii

Revenind la Casey Afford, fratele lui Ben, acesta este un actor și regizor în vârstă de 42 de ani. A jucat în ”To Die For” (1995), ”Good Will Hunting” (1997), dar și în ”Ocean’s Eleven” (2001), ”Ocean’s Twelve” (2004) sau ”Ocean’s Thirteen” (2007). Mai mult, a jucat în ”Gone Baby Gone”, un film aclamat, regizat de fratele său, Ben Affleck.

Casey AffleckSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Chiar dacă nu e atât de cunoscut ca Ben, are deja în palmares un Oscar, un Glob de Aur și un premiu Bafta.

Între el și fratele său e o distanță de trei ani, el fiind mezinul. Casey Affleck, pe numele complet Caleb Casey McGuire Affleck-Boldt, este divorțat și are doi copii.

Foto: Hepta

Vezi și Pe Smiley îl știe toată lumea, însă puțini știu cum arată fratele lui. Ce bine seamănă

Citește și: