Tragedia s-a petrecut în 2006, Steve Irwin lăsând în urmă o soție care nu și-a mai refăcut viața și doi copii: o fată și un băiat.

Într-un intervuiu recent, Terri Irwin a povestit plină de emoție că soțul ei și-a prevestit moartea: ”Niciodată nu a crezut că va avea o viață lungă. Întotdeauna a simțit că existența lui se va întrerupe devreme.

Îmi amintesc că îmi spunea: <>”. Ca și cum știa că nu i-a mai rămas mult de trăit și vroia să profite la maximum și să-și petreacă timpul alături de familie.

Căsătoria cu Steve

Vorbind despre căsnicia cu Steve, Terri declară: ”Întotdeauna am simțit că, dacă nu mă măritam cu Steve, nu m-aș fi măritat cu nimeni (…) De altfel, nici măcar nu ieșeam la întâlniri, nici măcar nu căutam. Aveam 27 de ani și credeam că viața mea va consta în muncă. Apoi l-am întâlnit pe Steve și m-am simțit instantaneu îndrăgostită”.

Terri a mai spus că, de când a dispărut Steve, nu a apărut nimeni în viața ei. ”Am simțit că eram suflete-pereche. De când nu mai e nu am ieșit niciodată la întâlnire și nici nu m-am gândit la asta.

Asta, pentru că nu mi-e teamă să fiu singură. E însă foarte greu să nu-l mai am pe Steve. Mă simt singură doar pentru că nu e Steve lângă mine, dacă are sens ce spun”, a mai declarat Terri, care și-a crescut singură cei doi copii.

Terri si cei doi copii ai ei si ai lui Steve

Încă izbucnește în lacrimi când se gândește la Steve

Vorbind despre suferința pricinuită de pierderea soțului, Terri spune că nici acum nu a trecut peste ea. ”Durerea și dorul te lovesc în cele mai neașteptate momente”, spune femeia, recunoscând că, uneori, pur și simplu izbucnește în lacrimi.

”Nu treci niciodată cu adevărat peste asta. Se schimbă, dar nu te trezești într-o dimineață și îți spui <>. Asta a fost marea mea provocare după ce a murit Steve.

Foto: Instagram

Vezi și Fiica Vânătorului de crocodili urmează să se căsătorească. Cum arată logodnicul lui Bindi Irwin

Citește și: