Daily Mail scrie că milionarul de 55 de ani era deprimat în această perioadă de distanțare socială, lui lipsindu-i enorm de mult contactul uman.

De profesie realizator de film, Bing, care i-a dăruit lui Liz Hurley un băiat, Damian, și-a început cariera în cinematografie la vârsta de 18 ani, atunci când a renunțat la studiile de la Stanford. A moștenit o avere de 600 milioane de dolari de la bunicul său, un adevărat titan în lumea imobiliarelor.

Producător de filme precum „Get Carter” cu Sylvester Stallone sau „Shine a light”, un documentar muzical în regia lui Martin Scorsese, Steve Bing a colaborat la scrierea scenariului comediei „Kangaroo Jack” din 2003.

Steve Bing a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie „The Polar Express” din 2004, care a acumulat încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume, devenind foarte rapid unul dintre filmele favorite ale copiilor de pretutindeni.

Vezi și Bogat și zgârcit! Bunicul lui nu voia ca el să moștenească niciun ban, dar fiul unei actrițe celebre a câștigat în justiție

Citește și: