Actriţa Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare, duminică, la Cimitirul Cernica. Sute de oameni au participat la ceremonia funerară, unde au venit să-și ia  rămas bun de la actriţă.  Curtea Mănăstirii Cernica a fost neîncăpătoare pentru mulţimea venită să-i aducă actriţei un ultim omagiu.

Slujba de înmormântare a avut loc la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, iar apoi sicriul cu trupul neînsuflețit al doamnei teatrului românesc a fost depus înc imitirul Cernica lângă cel al soţului ei, Puiu Maximilian.

onoruri-militare-stela-popescu-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Brigada 30 Gardă “Mihai Viteazul” a onorat-o pe actriţă cu salve de artilerie.

Citește și: Shakira trece prin clipe foarte dificile. După problemele de sănătate și certurile cu Gerard Pique a avut parte de încă o tragedie. Artista este în doliu și e distrusă de durere

La înmormântare a fost și fostul soț al actriței

„Stela, plecarea ta reprezintă o mare pierdere, un gol pe care mult timp de acum încolo nu ştiu cum îl vom mai umple. Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea. După patru decenii în care am împărţit bucurii şi lacrimi de fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului, care nu te va uita niciodată. Ai fost, eşti şi vei rămâne steaua noastră, steaua teatrului românesc de revistă. Începând de astăzi o nouă stea va străluci pe cer în constelaţia marilor valori care nu mai sunt alături de noi. Drum bun, Stela, către stele!”, a spus Alexandru Arşinel, la finalul slujbei de înmormântare.

Printre cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu artistei, la Mănăstirea Cernica, s-au numărat pe lângă Alexandru Arșinel, Aurelian Temișan, Florin Zamfirescu, Corina Chiriac, Vasile Muraru, prinţul Paul şi prinţesa Lia, fostul fotbalist Rică Răducanu, cântăreţul Adrian Enache, precum şi primul soţ al artistei, actorul şi regizorul Dan Puican.

Citește și: