Stela Popescu susține că secretul frumuseții este simplitatea și adevărul. „Orice element pe care îl pui în plus și nu e al tău nu te înfrumusețează.(…) Eu am văzut fete frumoase care și-au făcut operații estetice și s-au făcut urâte.(…)Dar mă mir că nu-și dau seama..ca o femeie de obicei când se uită în oglindă vede și realizează niște lucruri”, a spus marea actriță.

„Și eu mi-am dorit să am gura mare. Am o gură mică, dar mă străduiesc cu rujuri să o fac să pară mai mare, dar niciodată nu am avut intenția să-mi schimb înfățișarea”, a mai spus aceasta. Stela Popescu recunoaște că nu se dă niciodată nici cu cremă. „Nu îmi place deloc, mi se pare scârbos. Știu că ar trebui, dar pe mine m-a ajutat Dumnezeu să trec așa prin  ani, fără să am mare nevoie”, a spus actrița.

Iurie Darie i se părea atrăgător

Dintre actorii frumoși cu care a jucat, aceasta a mărturisit că niciunul nu i-a căzut cu tronc, pentru că atunci când lucrezi cu bărbații, ei au și bune și rele și puteai să le vezi  defectele și e greu așa să te îndrăgostești de un partener, însă recunoaște că i se părea atrăgător Iurie Darie. „Iura putea să te stârnească așa. Era un băiat… (…).Nu știu de ce dar eu îi speriam pe actori. Aveau impresia că sunt dură. (…). Am fost cam băiețoi în tinerețe,” a recunoscut marea actriță.

În mod surprinzător, Stela Popescu a vorbit și de divorțul ei de primul soț, recunoscând că pur și simplu a fugit de acasă, cu Puișor Maximilian „călare pe un Renault”.

A fugit de acasă de la primul soț

„Pur si simplu am fugit de acasă, cu Puișor Maiximilian călare pe un Renault 16. Da,  așa s-a întâmplat. Fostul meu bărbat era un om foarte bun, la locul lui,  dar nu am simțit chimia aia pe care am simțit-o cu Puișor. A fost un moment în care am zis numai așa se poate. Și eram măritată de opt ani”, a dezvăluit aceasta.

Actrița a povestit că deși Puiu Maximilian, care a murit în 1998,  a fost sufletul ei pereche, din păcate, ea a călcat greșit și l-a înșelat pe acesta, acesta fiind cel mai mare regret al vieții ei.

„Sexul este foarte important într-o relație, dar trebuie tratat cu seriozitate. Adică sexul este vital, e absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală, tot ce se paote, dar cred că depinde de cei doi ca să păstreze ardoarea începutului. Sigur, nu mai e la fel ca la început, dar sunt oameni care s-au iubit toată viața fără să se înșele unul pe altul. Sunt. Deci dacă există, se poate.  Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, dar cu mare grijă. Există situații în viață când nu mai poți să-ți stăpânești pornirile,  când nu te mai poţi stăpâni.(…)Este o stare absolut înnebunitoare, dar asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc.” a spus Stela Popescu.

Vedeta a decalrat că cel mai greu moment din viața ei a fost cel în care l-a pierdut pe Puiu. „Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu”, a spus ea.

Mai mult, marea actriță a recunoscut că nu și-a dorit niciodată copii, pentru că i-a fost frică de durere din cauza unei operații la cap pe care a făcut-o când avea cinci ani. „Am avut noroc că nici Puișor nu a vrut copii”, a mai adăugat ea.

 

Citește și: