Stela Enache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și asta nu de ieri, de azi. Pasiunea pentru muzică a dezvoltat-o de la o vârstă foarte fragedă. Ani la rând a încântat milioane de oameni cu vocea sa inconfundabilă și încă o mai face.

Ajunsă la vârsta de 73 de ani, marea artistă a vorbit despre momentul în care va părăsi această lume. Stela Enache a dezvăluit și cum își dorește să fie plecarea ei și ce rol are dinivitatea în acest subiect.

Chiar dacă a ajuns la vârsta de 73 de ani, Stela Enache continuă să aibă o viață activă. În cadrul unui interviu recent, artista a dezvăluit că, de câțiva ani este consilier cultural la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, dar și consultant la o școală particulară.

„De câțiva ani sunt consilier cultural la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. Dar și consultat la o școală particulară, clasele 0-8. Am treabă destulă, merg și la unele filmări. Nu mă plictisesc deloc”, a declarat artista pentru CANCAN.RO.

Stela Enache arată impecabil la 73 de ani! Ce a scos definitiv din meniu ca să se mențină la 58 kg

stela-enache-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Stela Enache: „Vreau doar să mor în mod demn”

Stela Enache nu se teme de moarte, însă dorința ei e să plece demn și să nu ajungă să-i chinuiască pe cei din jurul său.

„Nu mi-e teamă de moarte. Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui.

Mari artiști ne-au părăsit, dar acesta este sensul vieții. Nu rămâne nimeni pe Pământ.

Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt pe picioare. Și sunt foarte activă și pot face treabă, de bine de rău.

Aici contează foarte mult legătura ta cu Dumnezeu. Dacă ai încredere în El și te bazezi pe El. Dacă Îi ceri ajutorul, nu te va lăsa niciodată. Așa că voia Domnului să se împlinească! Noi propunem, dar El dispune”, a adăugat aceasta.

Stela Enache a împlinit 73 de ani! Motivul pentru care nu și-a refăcut viata după moartea soțului. Scrisoarea care le-a pecetluit soarta. De când e văduvă cântăreața

Sfatul pe care l-a dat Stela Enache copiilor săi

Marea artistă susține că și-a sfătuit dintotdeauna copiii să fie oameni și să rămână întotdeauna demni.

„Eu le-am spus doar copiilor mei să învețe să fie oameni, să rămână demni. I-am încurajat, i-am ajutat, dar nu le-am impus nimic.

Nu pot vedea părinți și bunici care le cer, de pildă, copiilor să facă pian sau să cânte, deși nu au niciun talent, doar pentru că își doresc ca urmașii lor să facă ce ei nu au putut face””, a mai spus Stela Enache pentru sursa menționată mai sus.

Vezi și Ce spune Stela Enache despre muzica din ziua de azi, dar și despre influenceri: „O făcătură de oameni care nu au nimic de spus”

Citește și:

Ioana Ginghină, despre greșeala pe care o fac părinții vizavi de copii atunci când divorțează. Inclusiv ea a făcut-o și relația cu Ruxandra s-a deteriorat

Andra va cânta imnul României la meciul cu Elveţia, de pe Arena Națională. Tricolorii sunt calificați la Euro 2024