Artista are 73 de ani și arată la fel de bine ca acum câteva zeci de ani. Are o siluetă superbă, nu doar pentru vârsta ei. Și asta datorită unor secrete pe care le respectă cu sfințenie.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Conform Click!, artista are 58 de kilograme și nu are deloc probleme să se mențină așa. ”Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari”, a spus artista.

Stela Enache consumă mai mult pește decât carne

”Pe vremuri, dădeam iama în sarmale, dar mai nou mănânc mult peşte. Consum mult somon şi fructe de mare. Sigur, nu mă dau în lături de la un grătar. A, şi nu pot renunţa la supe sau la ciorbe”, recunoaște Stela Enache.

Artista nu face sport, dar a găsit o altă variantă pentru a face mişcare. ”Nu merg la sală, dar, locuind în centrul Bucureştiului, nu pot pleca cu maşina, pentru că mă îmbolnăvesc de nervi. Prin urmare, parcurg drumul pe jos, câţiva kilometri pe zi. Aşa mă pot menţine în formă”, a mai povestit interpreta.

Stela Enache se bucură de o bogată activitate concertistică, fiind solicitată să cânte atât în discoteci, cât şi la balurile bobocilor. Începutul de an a găsit-o în Israel, la un festival organizat într-o stațiune de la Marea Moartă, unde le-a cântat românilor de acolo.

În afară de menţinerea siluetei, artista are grijă să fie mereu elegantă, aranjată, machiată şi coafată. „Mie îmi plac hainele clasice, care nu se demodează! M-am obişnuit ca atunci când ies din casă să fiu tot timpul aranjată.

Nu mă culc niciodată machiată şi să folosesc creme de bună calitate, chiar dacă sunt un pic mai scumpe.

Din punctul meu de vedere, din garderoba unei doamne sau domnişoare nu trebuie să lipsească un taior şi o rochie de culoare neagră, le-aş recomanda tuturor în viaţa de zi cu zi să se îmbrace lejer, comod, dar în acelaşi timp elegant”, a mai spus artista, cea care i-a stat 39 de ani alături lui Florin Bogardo.

Doi copii care trăiesc departe

Din păcate, în 2009, Florin Bogardo a murit, iar Stela Enache, sau Steriana Aurelia Bogardo, pe numele din buletin, a rămas cu cei doi copii, care, însă, se află departe de ea.

Fiica ei, Laura Maria, este stabilită în Italia, şi lucrează ca designer, iar fiul ei, Anton Marin Bogardo, locuieşte în Germania, fiind specialist în managementul turismului şi în economie. 

Vezi și O mai ții minte pe Cosmina Păsărin, de la Vara ispitelor, devenită apoi prezentatoare TV? Cum arată și ce mai face acum

Citește și:

Smiley, despre începuturile relației sale cu Gina Pistol: ”Nu a fost o dragoste la prima vedere”. Ce îl atrage la Gina