Ștefania, iubita lui Speak, postează adesea pe blogul ei filmulețe în care își învață admiratoarele cum să se machieze. Cu toate acestea, ea are momente când simte nevoie să nu-și încarce tenul și să rămână nemachiată. Recent, ea a publicat un filmuleț pe Instastory în care apare total schimbată.

stefania si speakSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ștefania s-a filmat fără pic de machiaj și cu lentile de contact albastre și transofrmarea e spectaculoasă. La prima vedere nu ai spune că este ea.  Deși nu-i stă rău nici așa, mulți dintre fanii ei sunt de părere că superba brunetă este mai frumoasă cu ochii ei naturali.

 

Ștefania și Speak  se pregătesc de nuntă și nu vor uita niciodată experiența din Asia Express, pentru că acolo cei doi s-au logodit. În  semifinala competiției Asia Express , Speak a fost protagonistul unui moment emoționant. După ce i-a spus Ștefaniei că și-a dat seama că ea este femeia pe care o vrea alături de el pentru totdeauna, acesta s-a pus în genunchi și a cerut-o pe frumoasa cântăreață în căsătorie, spre bucuria și surprinderea tuturor celor care au asistat la emoționanta scenă petrecută în Taiwan.

Citește și: